Bundesliiga la 15.01. klo 19:30

Mönchengladbach - Leverkusen

Jatkuvatko isäntien vaikeudet sensaatiomaisesta Bayern München -voitosta huolimatta?

Elokuussa Leverkusen jyräsi Borussia Mönchengladbachin yli, mutta kuinka käy toisessa kohtaamisessa? Isäntä nappasi sensaatiomaisesti voiton sarjakärjen vieraana edellisessä ottelussaan ja nyt se palaa Borussia-Parkille. Molemmat joukkueet ovat olleet hiljattain todella hyviä viimeistelyssään, mutta kysymyksiä riittää – eikä vähiten pelaajatilanteiden osalta.

Bayern Münchenistä 1–2-vierasvoiton edellisessä ottelussaan kairannut Mönchengladbach kohtaa seuraavana Leverkusenin, joka voitti sen kauden toisella kierroksella 4–0-numeroin BayArenalla. Koronatilanne elää ja ainakin Mamadou Docoure isänniltä ja Niklas Lomb, Paulinho sekä Nadiem Amiri vierailta ovat Covid-19 -taudin vuoksi sivussa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Ramy Bensebaini edustaa maataan Algeriaa Afrikan mestaruuskisoissa Mönchengladbachin miehistöstä ja vierailla Edmond Tapsoba sekä Odilon Kossounou ovat samoissa kekkereissä. Isäntien Christoph Kramerilla on ainakin ollut ihan tavallinen flunssa, joten saa nähdä pelaako mies – vierailla Charles Aranguizin paluu on mahdollinen, mutta epävarma. Loukkaantumisen vuoksi sivussa on Adi Hütterin miehistöstä varmuudella ainoastaan Jonas Hofmann. Leverkusenilla Daley Sinkgraven, Exequiel Palacios sekä Julian Baumgartlinger ovat edelleen telakalla.

Molemmissa leireissä joudutaan yhä tekemään viime aikoina kompromisseja peluutuksen suhteen, eikä tilanne ole helppo. Etenkin vieraiden poissaolotilanne on melko kriittinen, mutta hyökkäyspäässä tulosta on silti tullut heikosta jaksosta huolimatta. Kokonaisuudessaan Bayer Leverkusen on pelannut voitoitta jo viidessä perättäisessä kamppailussa. Mönchengladbachilla on niin ikään ollut vaikeuksia löytää tasapainoa viime aikoina hienosta Bayern-voitosta huolimatta. Pelivalinnaksi tähän otteluun otetaan yli 3,5 maalia -kohde – voittajaa on vaikea arvailla.

10 euroa pelirahaa