Bundesliiga su 03.04. klo 18:30

Mönchengladbach - Mainz

Vahvasti puolustava Mainz on Gladbachille kova pala purtavaksi!

Bundesliigassa sunnuntain toinen ottelu käydään Mönchengladbachin ja Mainzin välillä. Mainz on sarjataulukosta neljä pistettä edellä ja sillä on myös yksi ottelu vähemmän pelattuna. Isännät on saanut pari itseluottamusta nostattavaa voittoa alle, mutta Mainz on isossa kuvassa ollut kaksikosta selvästi vakuuttavampi.

Gladbachin poissaolijoiden joukossa ovat alakerrasta Tony Jantschke, Luca Netz ja Marvin Friedrich ja hyökkäysvoimaa syö Marcus Thuramin ja Jonas Hofmannin poissaolo. Vierailta on näillä näkymin sivussa ainakin puolustuksesta Jeremiah St. Juste ja keskikentältä Dominik Kohr.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Gladbahilla kausi on ollut monin tavoin vaikea, mutta suurin yksittäinen ongelma on ollut puolustuspelaaminen. Maaleja on mennyt omiin hävyttömän paljon ja illasta toiseen vastustajille aukeaa liikaa paikkoja. Nyt alla on kuitenkin kaksi voittoa Bochumia ja Hertha Berliniä vastaan lukemin 2-0. Kumpaakaan ei voi pitää sen suurempana mittarina, mutta Gladbahille onnistumiset ovat tärkeitä. Mainz puolestaan on ollut vastakohta isäntiin nähden, eli toisin sanoen puolustus on ollut rautaa. Suurin haaste on ollut vierasreissut. Kotona tulosta tulee hurjalla tahdilla, mutta vieraissa taso on monesti pudonnut valtavasti.

Gladbach ansaitsee kotona pienen ennakkosuosikin aseman, mutta Uhmapelaajien papereissa nimenomaan pienen. Mainz on puolustussuuntaan ollut usean askeleen edellä ja vaikka Gladbachilla on pari hyvää matsia alla, ei vastus ollut niissä erityisen kova. Hyökkäyssuuntaan isännät on hieman vaarallisempi, mutta Jonathan Burkardin johdolla Mainzilla on avaimet rokottaa Gladbachin haavoittuvaista puolustusta. Peli-idean osalta Maizin +0 tasoitus kelpaa kupongille, eli toisin sanoen tasapelillä panos saadaan takaisin ja Mainzin voitolla lunastetaan.

10 euroa pelirahaa