Bundesliiga ma 02.05. klo 21:30

Mönchengladbach - RB Leipzig

Onko kelvollisella tulosvireessä olevasta Gladbachista vastusta Leipzigille?

Bundesliigaa päästään maanantaina nauttimaan kahden ottelun verran ja toinen illan taistoista käydään Mönchengladbachin ja RB Leipzigin välillä. Kokoonpanotilanne on näillä näkymin varsin hyvä molemmissa leireissä, mutta Marcus Thuramin poissaolo on toki menetys isännille. Vieraat lähtee jo valmiiksi selvänä suosikkina otteluun ja lisäksi sillä on myös selkeä motivaatioetu puolellaan.

Gladbachin kausi on ollut pettymys, sillä ennen illan ottelua saldona on ainoastaan 38 pistettä ja 13. sija. Viime aikoina tuloskunto on ollut ylöspäin, mutta siitä joukkue saa osittain kiittää myös helpohkoa otteluohjelmaa. Toki Mainzilta ja Freiburgilta pisteiden nappaaminen oli hyvä suoritus, mutta kolme edellistä voittoa on tullut Greuther Fürthia, Hertha Berliniä ja Bochumia vastaan. Puolustuspelaaminen on ollut valtava ongelma läpi kauden ja vaikka vierailla maalijuhlat on ollut viime aikoina harvemmassa, tulee Gladbachin alakerta olemaan ongelmissa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Leipzigin taso on tällä hetkellä erittäin korkealla ja mikä tärkeintä, tulosta syntyy tasaiseen tahtiin. Eurooppa-liiga ja Saksan Cup ovat edelleen kuvioissa, joten ottelutahti on ollut erittäin kova. Siitäkin huolimatta Leipzig onnistuu takomaan tulosta illasta toiseen ja Union Berliniä vastaan koettu tappio loppuhetkillä oli vasta toinen tämän vuoden puolella. Maalihanoja on jälleen hyvä sauma saada auki Gladbachin ailahtelevan puolustuksen kustannuksella, mutta ennen kaikkea vahva ja tasapainoinen puolustuspelaaminen on ollut Leipzigin vahvin ase viime aikoina.

Vaikka Leipzigiä odottaa pian toinen osa Rangersia vastaan, ei se lähde tähän taistoon säästelemään, sillä Bundesliigassa paikasta neljän parhaan joukkoon käydään äärimmäisen kovaa taistoa. Gladbach pystyy hyvänä päivänä tarjoamaan kovan haasteen, mutta kokonaisvaltaisesti ja ennen kaikkea puolustussuuntaan Leipzig on useamman askeleen edellä. Pelivalinnaksi poimitaan vierasvoittoa. Lähtökohtaisesti mitään murskajaisia tuskin on luvassa, mutta ei sekään täysin pois suljettu mahdollisuus ole, sillä isäntien alakerta on pettänyt tällä kaudella useaan otteeseen.

10 euroa pelirahaa