Bundesliiga la 16.10. klo 19:30

Mönchengladbach - Stuttgart

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Viihdyttävä ottelu, jossa isännät kelpo pelikohde

Bundesliigan lauantain osalta päättää Mönchengladbachin sekä Stuttgartin välinen mittelö. Lähtökohdat illan otteluun ovat mielenkiintoiset, sillä joukkueet löytyvät keskikastista peräkkäisiltä sijoilta piste-eron ollessa vain kaksi pistettä. Ennen kautta odotukset molempien joukkueiden sarjasijoituksista oli europaikoilla, joten kolme pistettä tästä tekisi eetvarttia.

Mönchengladbach lähti maajoukkuetauolle erittäin hyvien tuloksien saattelemana, nimittäin he voittivat ensin kotonaan Dortmundin ja sen jälkeen viimeisimpänä vieraissa Wolfsburgin. Edellinen kamppailu Wolfsburgia vastaan oli tämän illan isänniltä todellinen mestariteos eikä voittajasta ollut epäselvyyttä. Isäntäjoukkue Gladbach olisi voinut heilutella enemmänkin maaliverkkoja tällä kaudella, mutta onni ei ole ollut matkassa. Gladbachilla on poissaoloja keskikentällä sekä hyökkäyksestä polvivamman takia Marcus Thuram.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Stuttgart matkasi tauolle niin ikään voitokkaana, kun se kaatoi kotonaan Hoffenheimin maalein 3-1, hieman väsyneempi kamppailu, jossa Stuttgartin alakerran miehet olivat tehokkaina ja varmistivat maaleillaan voiton. Stuttgart on muutenkin ollut erittäin vahva ilmatilassa ja he ovatkin tehneet eniten maaleja päällä. Stuttgartin lähtökohdat otteluun ovat kaikkea muuta kuin helpot, ennestään loukkaantumisia, mutta koronavirus työntää oman lusikkansa soppaan, jonka seurauksena useampi avauksen pelaaja on sivussa.

Vieraiden puolustus on ollut jo ennestään vuotavaa sorttia ja kokoonpanohuolien takia se on luultavasti vielä enemmän avonaisempi. M’gladbach on vahva hyökkäyspään joukkue, joka voi innostua iskemään enemmänkin maaleja kotiyleisön edessä. Breel Embolo löysi Sveitsin paidassa maalintekokenkänsä ja voipi olla, että herra iskee maalin myös seurajoukkueessa, paikoilla ainakin on ollut. Näistä syistä haetaan lapulle kotijoukkueen vähintään kahden maalin voittoa.