Bundesliiga pe 04.11. klo 21:30

Mönchengladbach - Stuttgart

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Gladbachin alakerta rakoilee – pystyykö Stuttgart hyödyntämään kotijoukkueen vaikeudet?

Bundesliigan 13. kierros isketään perjantaina tulille Mönchengladbachin isännöidessä Stuttgartia. Kotijoukkue on viime aikoina joutunut kamppailemaan poissaolojen kanssa, mutta sen verran laadukkaammasta nipusta on kyse, että isännät lähtee edelleen selvänä suosikkina taistoon. Stuttgart kuitenkin pystyy tarjoamaan vauhdikkaan vastuksen eikä tylsää matsia varmastikaan ole luvassa.

Gladbachin matseista ei ole viime aikoina viihdettä puuttunut. Maaleja on syntynyt kovalla tahdilla molempiin suuntiin ja Marcus Thuram on hätyyttelemässä maalipörssin kärkipaikkaa. Alakerta on ollut odotettua pahemmin helisemässä eikä ykkösvahti Yann Sommerin poissaolo helpota tilannetta. Viime kierroksella Gladbach oli lähellä riistää pisteitä sarjakärki Union Berliniltä, mutta niin vain pisteet valui sormien välistä Unionin voittaessa 2-1 79 ja 90+7 minuutin maaleilla.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Stuttgart kaatoi edellisellä kierroksella FC Augsburgin lukemin 2-1. Voitto oli tapahtumiin nähden ansaittu ja hyvänä päivänä Stuttgartin luomat paikat olisi voinut tuoda lisääkin osumia. Viime aikoina vieraita on nähty parhaimmillaan ja myös pahimmillaan. Ennen edellistä kierrosta Dortmund raateli Stuttgartin täysin lukemin 5-0, mutta sitä ennen vieraat sai harjoitella maalintekoa häntäpään Bochumia ja 2. Bundesliigan Bielefeldiä vastaan iskien yhteensä 10 osumaa. Vastukset ei ollut erityisen kovia, mutta kyllä vierailtakin tarpeen tullen löytyy ihan kelvollisesti tulivoimaa.

VfB Stuttgart_int

@VfB_int
Mr. Assist! 👏

1️⃣1️⃣ matches
6️⃣ assists

#VfB | #Sosa

Isänniltä aikaisemmin mainittu ykkösvahti Sommer on edelleen sivussa, mutta tärkeä keskikenttä Kouadio Kone palaa viheriölle. Myös Jonas Hofmann on näillä näkymin taas mukana, mutta puolustaja Nico Elvedin pelikunto on epävarma. Vierailla kokoonpanotilanne näyttää hyvältä.

Gladbachin puolustuspelaaminen ei tällä hetkellä vakuuta ja vastaavasti Stuttgart on saanut hyvin onnistumisia hyökkäyssuuntaan, mutta kuten ottelu Dortmundia vastaan näytti, voi homma omassa päädyssä lähteä nopeastikin väärille raiteille. Tähän matsiin isketään overia rohkeasti 3,5 maalin linjalla. Panos pidetään maltillisena, mutta Uhmapelaajien tarjouksella pääset nappaamaan betsin kylkeen ilmaisvedon!

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Mönchengladbach-Stuttgart yli 3,5 maalille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Mönchengladbach-Stuttgart yli 3,5 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 60€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.