pe 15.12. klo 21:30

Mönchengladbach - Werder Bremen

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Bremen metsästää toista peräkkäistä voittoa – edes kotietu ei riitä kääntämään Gladbachia suureksi suosikiksi!

Bundesliigassa on luvassa vielä kaksi kierrosta ennen taukoa ja tuleva viikonloppu aloitetaan perjantaina Mönchengladbachin sekä Werder Bremenin välisellä kohtaamisella. Joukkueet ovat sarjataulukossa kahden pisteen päässä toisistaan ja myös pelillisesti tasoero on ollut lähes olematon. Näin ollen Gladbach lähtee kotiedun turvin suosikkina, mutta kertoimissa isännät on painettu jo yllättävänkin alas.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa peräti 5×20€ ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Gladbach on viime aikoina tehnyt kelvollista tulosta Bundesliigassa sekä Cupin puolella. Dortmundilta tuli odotetusti takkiin pari kierrosta takaperin, mutta viime kierroksella tullut vierastappio Union Berliniä vastaan oli enemmän huolestuttava. Union on rämpinyt läpi kauden ja varsinkaan hyökkäyspäässä se ei ole saanut paljoa aikaiseksi, mutta Gladbachia vastaan maalien lisäksi myös maaliodottamat nousi kolmosen tuntumaan. Poissaolijoiden lista isännillä on varsin pitkä, mutta mainittakoon pitkään sivussa olleen ykkösvahti Jonas Omlin lisäksi hyökkääjä Jordan sekä mahdollisesti edelleen keskikentältä poissaoleva Manu Kone.

Gladbach

@borussia_en
It ends in defeat.

#FCUBMG 3-1

Bremenin kausi on mennyt pitkälti odotusten mukaisesti. Sarjataulukon paremmalle puolelle ei ole asiaa, mutta myös selvästi heikompiakin joukkueita löytyy sarjasta. Alakerta on isäntien tavoin ollut huolenaihe ja Niclas Fullkrugin lähdön jälkeen myös tulivoima on hieman jäänyt piippuun. Marvin Ducksch on hoitanut oman tonttinsa, mutta kolme maalia viimeistelleen Rafael Borren on tarjottava vielä enemmän. Vierailta Marco Friedl on sivussa puolustuksesta ja myös Milos Veljkovicin sekä keskikentällä pelaavan Leonardo Bittencourtin kohdalla on pieniä kysymysmerkkejä.

SV Werder Bremen EN

@werderbremen_en
🔥 𝐖𝐞𝐢𝐬𝐞𝐫 🤝 𝐃𝐮𝐜𝐤𝐬𝐜𝐡 🔥

All we can say is: 🖐️😛🖐️

#werder #svwfca

Varsinkaan Gladbachin otteet ei ole täyttänyt Uhmapelaajien odotuksia ja tällä hetkellä joukkueet on pitkälti samalla viivalla. Vedot päästään hakemaan vieraiden kautta ja kupongille ruksitaan Bremenin yltämistä vähintään pisteille(+0,5). Kokoonpanoissa on pieniä epävarmuuksia molemmilla puolilla, joten lähdetään maltillisella panoksella liikkeelle.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Werder Bremen +0,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.