Bundesliiga pe 17.03. klo 21:30

Mönchengladbach - Werder Bremen

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Kierros käyntiin maalijuhlilla! Onko Gladbachista pysäyttämään vieraiden vaarallista kärkiparia?

Bundesliigassa kierros startataan tuttuun tyyliin perjantaina ja tällä kerralla viheriölle asettuu Mönchengladbach sekä Werder Bremen. Joukkueet löytyvät sijoilta 10. ja 11. kerättyään 30 pistettä. Viimeaikaiset otteet ei lupaile kummallekaan kovinkaan hyviä mahdollisuuksia nousta kuuden parhaan joukkoon, mutta toisaalta myöskään putoamisesta ei tällä hetkellä tarvitse liikaa huolestua.

Gladbachin matseista ei ole viime aikoina tapahtumia puuttunut. Vieraissa se on jäänyt kolmessa edellisessä ottelussa tylysti jalkoihin yhteismaalein 1-11, mutta kotona alla on piste Freiburgia vastaan ja voitto sarjakärki Bayernista. Kolmeen edelliseen otteluun Gladbach ei kuitenkaan ole saanut maalia aikaiseksi, vaikka paikkoja sillä on ollut ihan kiitettävästi. Muun muassa 11 maalia tehneellä Marcus Thuramilla on hieman kuivempi jakso käynnissä, mutta eiköhän kohta taas soi, sillä hän on sarjan eniten maaliodottamaa kerännyt pelaaja.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Sarjanousijaksi vieraat on esiintynyt vahvasti ja näillä näkymin putoamisesta ei tarvitse huolehtia. Kyseessä ei välttämättä ole Bundesliigan nimekkäin joukkue, mutta hyökkäyspään parivaljakko Niclas Füllkrug ja Marvin Ducksch pärjää vertailussa mille tahansa joukkueelle. Füllkrug komeilee koko Bundesliigan maalipörssin kärkisijalla 15 osumalla ja Duckschilla puolestaan on kasassa kuusi maalia ja viisi maaliin johtanutta syöttöä.

Poissaolijoiden osalta Gladbachin suurimmat kysymysmerkit on maalivahti Jonas Omlin pelikunnossa. Lisäksi Ramy Bensebainin pelikielto on edelleen voimassa, jonka takia nuori Luca Netz todennäköisesti hoitaa jälleen laitapuolustajan roolin. Bremeniltä puolestaan Marco Friedl, Christian Gross ja Leonardo Bittencourt ovat olleet kipeänä ja myös Milos Veljkovic on sivussa.

Kierroksen avausmatsiin runsasmaalisuus on paikallaan ja lapulle otetaan yli 2,5 maalia. Bremenillä on kärkiparin myötä ottelusta toiseen mahdollisuudet takoa riittävät lukemat voittoon, mutta vastapainona oma pääty on ollut liian ailahteleva suurempaa menestystä ajatellen. Gladbachin otteet on myös kulkenut melkoista vuoristorataa ja parhaimmillaan se pystyy pelaamaan erittäinkin viihdyttävää jalkapalloa. Toivon mukaan isännät saa vihdoin maalihanat auki ja viihdettä tarjoillaan koko ysikymppisen ajan.