pe 10.11. klo 21:30

Mönchengladbach - Wolfsburg

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Gladbach palautetaan takaisin maan pinnalle – mitä ihmettä kotijoukkueen alakerta keksii Wolfsburgin pysäyttämiseksi?

Bundesliigassa kierros avataan totuttuun tyyliin perjantaina ja tällä kerralla luvassa on keskikastin kamppailu, jossa Mönchengladbach isännöi Wolfsburgia. Gladbachin pistetahti edellisiltä kierroksilta on Wolfsburgia vahvempi, mutta peliesityksissä ero on ollut vieraiden eduksi ja kotiedun turvin Gladbachista voidaan puhua aivan marginaalisena ennakkosuosikkina.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 25€ ilmaisveto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Gladbach löytyy tällä hetkellä sarjataulukon alemmasta keskikastista. Materiaali on sen verran laadukas, että korkeammillekin sijoille olisi mahdollisuus, mutta peliesitykset ei tosin kovin kummoisia ole ollut. Voitot on tullut pitkälti sarjan häntäpään joukkueilta ja myös muutama iso epäonnistuminen löytyy seasta. Sarjajumbo Köln nappasi kauden ensimmäisen voiton Gladbachin kustannuksella ja viime kierroksella ensimmäisen jakson 1-3 johtoasema suli aivan viime metreillä. Näillä näkymin pitkäaikaistoipilas Jonas Omlin lisäksi merkittävimmät poissaolija ovat Ko Itakura ja Jordan Siebatcheu.

Gladbach

@borussia_en
Grifo scores 💔 (90+6')

#SCFBMG [3]-3

Wolfsburgin tilanne on puolestaan ollut päinvastainen isäntiin nähden. Pistetahti ja esitykset on muuten ollut kelvollisella tasolla, mutta tappiota on tullut kärkinelikkoon kuuluvia Leverkusenia, Stuttgartia ja Dortmundia vastaan. Toki myös FC Augsburgilta tuli takkiin hieman epäonnisen lopun jälkeen. Vieraiden ehdottomasti suurin uhka tulee Jonas Windin jalasta – tahti on hieman hidastunut, mutta koko kauden saldona on komeat kahdeksan osumaa. Tulevasta matsista Maxence Lacroix on sivussa puolustuslinjasta ja ykkösvahti Koen Casteelsin paluu on vielä epävarma.

Nykyisillä kertoimilla ei suuria vetoja päästä metsästämään, mutta maltillista peliä saadaan Wolfsburgin vähintään kahdelle maalille. Galaksino tarjoaa vedolle 2,05 kerrointa, joka napataan keskitason panoksella. Ottelu on alustavasti varsin runsasmaalinen johtuen kummankin joukkueen kelvollisesta hyökkäyspelistä ja Gladbachin todella ailahtelevasta alakerrasta, joten myös koko matsin overia voi harkita.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Wolfsburg yli 1,5 maalille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Joukkueen maalit – Wolfsburg yli 1,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 51,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.