ATP ti 25.01. klo 11:30

Gael Monfils - Matteo Berrettini

Elämänsä tennistä 35-vuotiaana pelaava Gael Monfils haastaa koville joutuneen Matteo Berrettinin

Italialaispelaaja Matteo Berrettini selvisi neljännesvälierissä melko helposti, mutta sitä ennen mies joutui kovaan testiin espanjalaispelaajaa Carlos Alcarazia vastaan. Vaikeuksia saattaa olla luvassa lisää, kun edelleenkin ilman erätappioita etenevä huippuvireinen ranskalaiskonkari Gael Monfils tulee vastaan puolivälierässä.

Monfils on ollut uskomattomassa vireessä ja tämän monipuolinen lyöntivalikoima on toiminut poikkeuksellisen tasaisesti Australiassa. Syöttäminen on ollut kauttaaltaan erinomaista, eivätkä vastustajat ole onnistuneet murroissa kuin neljästi yhtä monella ottelukierroksella. Berrettini on ehdottomasti kovin haaste ranskalaisen tiellä tähän saakka, mutta pelihuumorin pitäisi olla kohdillaan.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Italialainen on hävinnyt turnauksessa jo neljä erää ja voitoistaan huolimatta joutunut huomattavasti kovemmalle rasitukselle kuin tuleva vastustaja. Vaikka Pablo Carreno-Busta kaatui suvereenisti neloskierroksella, on seuraava haaste kova. Italialaisen on saatava jalat liikkeelle heti kamppailun alusta saakka, sillä ulottuva ranskalainen hyödyntää ja tiedostaa taatusti, että kaverilla on ollut hieman raskaampi turnaus.

Viimeistä edellisellä kierroksella Berrettini joutui venymään viisi erää kestäneeseen otteluun vasta 18-vuotiasta espanjalaista Alcarazia vastaan. Ottelu ratkesi vasta tiebreakissa viimeisessä erässä – turnauksen edettyä pidemmälle – ja esimerkiksi Monfils-kamppailun pitkittyessä – kova rasitus saattaa näkyä jopa kestävän italialaisen tekemisessä. Pelivalinnaksi poimitaan rautaisessa iskussa olevan ranskalaisen voitto.

10 euroa pelirahaa