World Rally Championship to 19.01. klo 21:05

WRC - Monte Carlon ralli

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Monte Carlossa rallit kukkuloilla! Kokemus on valttia, ja veto sen mukaan!

Rallin MM-sarja alkaa torstaina klassisella Monte Carlon rallilla, joka on monivivahteinen ja hyvin vaativa ralli. Pimeässä ajettavat pätkät tuovat ralliin huikean haasteen, ja mm. Kalle Rovanperä on suoraan maininnut, ettei kyseessä ole varsinaisesti hänen suosikkirallinsa. Kokemus on näissä oloissa valttia, ja siihen liittyy vetosuosituskin.

Ott Tänak ja Esapekka Lappi vaihtoivat täksi kaudeksi talleja, ja ovat varmasti vieneet mukanaan arvokasta tietoa uusiin talleihinsa. Hyundai oli viime kauden lopulla vahva, ja Ford on myös tulossa kovaa vauhtia kärkikahinoihin mukaan. Toyotalla saadaankin olla varpaillaan, eikä maailmanmestaruuden uusiminen tule olemaan Rovanperälle mikään itsestäänselvyys – miehen päänahka on joka kisassa haluttu, ja keskittymisen pitää olla mintissä jokaisella erikoiskokeella.

World Rally Championship

@OfficialWRC
Who's your money on this year?

#WRC

Sébastien Ogier sijoittui vain muutaman rallin ajamalla viime kauden MM-sarjassa kuudenneksi. Ogier tuntee Monte Carlon metkut hyvin, ja miestä voi pitää suosikkina kisaan lähdettäessä. Menestys ja meriitit hakevat vertaistaan, ja suosikkikertoimellakin Ogierin voittoa voi pitää edullisena vetona.

Myös Thierry Neuville tietää, miten Montessa päästellään. Mies on noussut täällä podiumille moneen otteeseen. Voittajakertoimet eivät aivan houkuttele peliin asti, ja sijapelin pieni kerroin ei kauden alussa houkuttele – varsinkin rallin vaativuus on otettava tässä suhteessa huomioon. Monte ei ole Ott Tänakille paras ralli, mutta eestiläinen voi silti tuoda Fordille uuden kevään.

Veto lähtee siis Ogierin voitosta. Torstaiaamun testi-ek tulee kertomaan lisää tämänhetkisistä voimasuhteista, mutta veto pistetään jo hyvissä ajoin sisään. Kaudesta tulee todennäköisesti huikea, joten pysytään kanavalla! William Hill on rallikertoimissa hyvin mukana – ota sieltä edut taskuun.