Nations League la 11.06. klo 21:45

Montenegro - Bosnia-Hertsegovina

Huuhkajien lohko tiivistyy! Saako Bosnia-Hertsegovinan täsmäase näyttöpaikan avauksessa?

Huuhkajien lohkossa kohtaavat lauantaina Romanian ja Suomen lisäksi myös Montenegro ja Bosnia-Hertsegovina. Vierailija nähdään kertoimissa orastavana ennakkosuosikkina, mutta tästä on tiedossa todella pienten marginaalien kamppailu. Montenegro on ollut kotikentällään erinomainen, eikä vierailija mikään tulosautomaatti ole parista hyvästä suorituksestaan huolimatta.

Vierailla on allaan tasuri Suomea vastaan sekä kotivoitto Romanian kustannuksella. Montenegro puolestaan voitti niin ikään kotonaan Romanian, mutta hävisi Huuhkajille vierasnurmella lukemin 2–0. Stevan Joveticia ei ole nähty kehissä vielä näissä kekkereissä, mutta tämä olisi jättimäinen lisä Montenegron hyökkäyspäähän ja lupaavan Sead Haksabanovicin tueksi.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Suomea vastaan Montenegron peluutus oli hieman erilainen kuin kotiottelussa ja heti puoliajan jälkeen Miodrag Radulovic teki triplavaihdon. Esimerkiksi Adam Marusicin huili oli pikku yllätys Helsingissä ja Lazion luottopuolustajan voisi olettaa pelaavan alusta saakka Podgorica City Stadiumilla lauantaina. Tietysti alakerrasta on sivussa loukkaantunut Stefan Savic, joka olisi yksi tärkeimmistä runkopalasista parhaassa Montenegro-miehityksessä.

Materiaaliltaan ja laadultaan joukkueiden ero ei ole kovinkaan suuri. Toki vierailla on pari täsmäasetta hyökkäyspäässä. Vaihdosta sisään ensimmäisissä peleissä tullut Smail Prevljak on mättänyt molemmat joukkueensa kahdesta osumasta Kansojen liigassa ja Edin Dzekon potentiaali tiedetään, vaikka raamikas Milan-viimeistelijä ei olekaan toistaiseksi maalinteossa onnistunut. Nähtäväksi jää tarjotaanko Prevljakille Montenegroa vastaan tontti jopa avauksessa – ei yllättäisi.

Pelivalinnaksi tässä matsissa kiinnostaa eniten tasapeli (1×2). Marginaalit ovat pienet, eikä vahvan kotimatsin Romaniaa vastaan pelannut Montenegro ei päästä vieraita helpolla palatessaan tutulle näyttämölle. Avaa tästä tili Sportazalle ja pääset nappaamaan loistavan 100% talletusbonuksen – sekä tietysti muhkean kertoimen ristille.

10 euroa pelirahaa