Nations League la 04.06. klo 21:45

Montenegro - Romania

Huuhkajien tulevat vastustajat kohtaavat! Romania-legendan poika ottaa vetovastuun joukkueesta

Huuhkajien kanssa samassa alkulohkossa pelaavat Montenegro ja Romania kohtaavat Podgoricassa lauantaina myöhemmin alkavassa kamppailussa. Vierailija oli jopa melko lähellä paikkaa MM-jatkokarsinnoissa, mutta jäi lopulta nimenomaan Suomen tavoin rannalle. Vaikka karsinnat sujuivat kohtalaisesti ja viimeisissä otteluissa irtosi hyviä suorituksia, sai päävalmentaja lähteä. Tilalla on nyt uusi mies, joten Romania voi saada pienen lisälatauksen uuden managerin debyytistä.

Edward Iordanescu on hypännyt romanialaisten päävalmentajaksi, kun maajoukkueenjohto pettyi Mirel Radoin tuloksettomaan yritykseen palauttaa joukkuetta MM-kisoihin. Iordanescu on melko perinteikäs nimi romanialaisessa jalkapallossa ja ainakin fanien luulisi hyppivän riemusta kuullessaan, että legendaarisen managerin Anghel Iordanescun poika ottaa nyt vetovastuun joukkueesta. Uudella valmentajalla on melko nimivahva miehistö käytössään avausmatsissa, vaikka Rangersin Ianis Hagi puuttuu kokoonpanosta.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Montenegro on vahva kotijoukkue, mutta Stevan Joveticin ja kumppanien muodostaman terävimmän kärjen jälkeen ryhmä on materiaaliltaan selvästi Romaniaa heikompi. Ennakoissa nimenomaan Iordanescun miehistöä on pidettävä tämän lohkon ennakkosuosikkina, vaikka toki Huuhkajat työntää lusikkansa soppaan. Isäntä on pieni jokerikortti, mutta uuden managerin tuoma noste ja laajempi materiaali ovat romanialaisittain vahvoja valtteja.

Pelivalinnalle saadaan jopa yllättävän kova kerroin. Asettelussa näyttäytyy varmasti Montenegron vahvuus sen pelaamissa kotiotteluissa, mutta Romania on joukkueista vahvempi osapuoli. Tällä kertaa tuntuu melko turvalliselle napsia vierasvoitto (1×2) tiketille.

10 euroa pelirahaa