NHL ke 25.01. klo 02:00

Montreal Canadiens - Boston Bruins

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vieläkö sinnittely riittää? Montreal on vaikeassa tilanteessa pärjännyt hyvin, mutta nyt tulee seinä vastaan – Boston jatkaa mielipuolista tykitystä!

Tulevana yönä on luvassa selvät sävelet, kun Boston Bruins matkaa kurittamaan Montreal Canadiensia. Tämän yksipuolisempaa parivaljakkoa on vaikea löytää – Montrealin katseet alkaa olemaan jo pitkälti tulevan kesän draftissa, kun Boston puolestaan on ollut kiistatta kuluneen kauden ykkösjoukkue. Tekstin lopusta kannattaa tsekata ohjeet, joiden avulla pääset Galaksinon uutena asiakkaana nappaamaan betsin kylkeen 25e ilmaisvedon!

Montrealilla on käynnissä sille harvinaisen vahva jakso, kun viimeisistä kahdeksasta ottelusta se on voittanut viisi. Vaikka voittoja irronnut hyvällä tahdilla ja jopa kovan tason joukkueita on kaatunut, on isäntien tilanne kuitenkin tällä hetkellä murheellinen. Poissaolijoiden lista on pitkä ja suurin menetys tuli tovi sitten hyökkäykseen, josta joukkueen paras maalintekijä Cole Caufield on loppukauden sivussa. Caufield ehti viimeistellä komeat 26 maalia, kun seuraavana jonossa on Nick Suzuki 16 osumalla.

JFresh

@JFreshHockey
Cole Caufield will miss the remainder of the 2022-23 season with a shoulder injury. #GoHabsGo

Bostonin meno on tällä hetkellä mielipuolisella tasolla. Pisteissä ero takana tuleviin kasvaa kokoajan, mikä ei yllätä, sillä onhan kyseessä ottelua kohden eniten maaleja tehnyt ja vähiten päästänyt joukkue. Toistaiseksi 46 ottelusta on kertynyt 78 pistettä hävyttömällä maalierolla 175-93. Yksilötasolla onnistujia voisi luetella vaikka ja kuinka, mutta nostettakoon esiin maalitykki David Pastrnak ja tolppien välistä Linus Ullmark. Ullmark on luotettava viimeinen lukko illasta toiseen ja Pastrnakin edellä maalipörssissä on vain Edmontonin Connor McDavid.

NHL Public Relations

@PR_NHL
Linus Ullmark improved to 25-2-1 through 30 games this season and joined a couple of fellow @NHLBruins goaltenders atop an all-time list.

#NHLStats: media.nhl.com/public/live-up…

Kuten kertoimistakin voi päätellä, on joukkueiden välinen tasoero valtava. Boston on jokaisella osa-alueella vähintään pari potkua edellä ja ilman sen suurempia nukahduksia rutiinivoitto pitäisi olla tarjolla. Mikäli Montreal jää nopeasti jalkoihin, voi luvassa olla erittäin rumat lukemat. Lapulle otetaan vierasvoittoa hieman suuremmalla -2,5 maalin tasoituksella. Aliarvioituna Montreal pystyy ajoittain vahvempia joukkueita kiusaamaan, mutta Boston ei pahemmin ole virheitä tällä kaudella tehnyt, joten takki auki vieraat tuskin matsiin lähtee.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Bostonin -2,5 tasoitukselle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Spreads – Boston Bruins -2,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 60€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.