NHL ti 13.12. klo 02:00

Montreal Canadiens - Calgary Flames

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huh mikä kerroin! Vieraspelit ei sovi Calgarylle – Montrealin tehokaksikko tykittää kotijoukkueen voittoon!

Ensi yönä Calgaryn heikko vierassaldo uhkaa saada jatkoa joukkueen matkatessa Montreal Canadiensin vieraaksi. Toki vieraat tässä suosikiksi nousee puhtaasti vahvemman materiaalin ja perustason ansiosta, mutta ei Montrealia voi täysin ulos laskea. Kuun alkupuolella joukkueet kohtasivat Calgaryn isännöidessä ja tuolloin Montreal onnistui toteuttamaan ryöstöretken lukemin 1-2.

Montrealin kohdalla tilanne on mielenkiintoinen, sillä haaveet pudotuspeleistä ei ole kovinkaan realistiset – 27 ottelusta 28 pistettä ei kuitenkaan ole mitenkään katastrofaalinen suoritus. Se pystyy kuitenkin parhaimmillaan tarjoamaan viihdettä kärkiyksilöiden toimesta, mutta toiveissa varmastikin on päästä varaamaan korkealla tulevassa draftissa. Loukkaantumishuolet on hieman painanut isäntiä ja esimerkiksi Sean Monahanin ja Mike Mathesonin poissaoloista on miinusta annettava.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Hockey Night in Canada

@hockeynight
Cole Caufield making it look easy from any angle

Calgary sai taas hieman onnistumisia alle päästessään pelaamaan viisi matsia putkeen kotona, mutta paluu vierasreissulle on ollut vaikea. Ensin se hävisi umpisurkealla Columbukselle ja viimeisin ottelu Torontoa vastaan oli ihan mallikas taisto, mutta lopulta Calgary hävisi jatkoajalla. Hyökkäyspelaaminen on kaukana kärkitasosta eikä kesän siirrot varmasti miellytä tällä hetkellä. Matthew Tkachuk ja Johnny Gaudreau ovat molemmat tehneet omissa seuroissaan enemmän pisteitä tällä kaudella kun yksikään Calgaryn pelureista.

Kaksikko Nick Suzuki ja Cole Caufield hoitavat pitkälti vastuun hyökkäyssuuntaan Montrealissa, mutta heidän lisäksi isäntien maalivahtipeli on ollut hyvällä tasolla. Uhmapelaajien arvioissa markkina on tällä hetkellä aavistuksen kääntynyt liikaa Calgaryn suuntaan, joten nyt isketään vastapalloon ja napataan Montrealin voittoa lapulle. Galaksinolta saadaan 2,75 kerrointa ja mikäli et vielä kyseiseen mestaan ole tiliä avannut, katso alta ohjeet ja ota betsistä kaikki irti!

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Montrealille(ML), voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – Montreal Canadiens” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 68,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.