NHL la 12.02. klo 19:30

Montreal Canadiens - Columbus Blue Jackets

Jatkuuko Patrik Laineen mässäily? Martin St. Louis vaihtopenkillä ei auta, kun maalivahti ei saa silmiäänkään kiinni!

Montreal Canadiensilla on uusi väliaikainen päävalmentaja, joka on varsin nimekäs herrasmies. Nappaako pahaan tappiokierteeseen ajautunut joukkue vihdoin voiton? Columbus Blue Jackets on ollut ihmeen vakuuttavassa vireessä viime aikoina ja myös suomalaistykki on vihdoin löytänyt maalijyvänsä, joten hirveän suurta luottoa isäntiin ei löydy.

Tampa Bay Lightning -legenda Martin St. Louis on nyt Montreal Canadiensin päävalmentaja. On jännä nähdä, saako entinen huippupelaaja joukkueen kurssia lainkaan käännettyä, mutta helppoon asemaan 46-vuotias luotsi ei ensimmäisen valmennuspestinsä alkajaisiksi päässyt. Canadiens on nyt hävinnyt jo yhden ottelun St. Louisin alaisuudessa ja kokonaisuudessaan tappioputki on jo kahdeksan ottelun mittainen. Seuraavassa ottelussa käänteitä lienee turhaa odottaa, kun vastaan saapuu kovassa nosteessa oleva Patrik Laineen Columbus Blue Jackets.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Viidessä edellisessä ottelussaan harvinaiset neljä voittoa napsinut vierailija on löytänyt paremman tasapainon pelaamiseensa ja etenkin tulosta hyökkäyspäässä. Esimerkiksi suomalaistykki on paukutellut mukavat kuusi täysosumaa tällä otannalla. Kovin kauaa ei ole edellisestä Montrealin vierailusta vierähtänyt, sillä se nähtiin tammikuun viimeisenä päivänä. Laine löysi maalivireensä nimenomaan kyseisessä ottelussa mättäen kaksi täysosumaa 3–6-vierasvoittossa.

Jake Allen jatkaa Montrealin maalivahtiosastolta sivussa ja Carey Pricen ollessa edelleen poissa tilanne ei vakuuta. Cayden Primeau on torjunut kanadalaisjoukkueen maalilla 11 ottelussa torjuntaprosentilla 86,60% päästettyjen osumien keskiarvon lähennellessä viittä maalia. Kun Joel Edmundson sekä David Savard ovat lisäksi telakalla alakerrasta, ei ole mikään ihme, että joukkue on päästänyt maaleja peräti kuuden osuman ottelukohtaisella keskiarvolla viiden pelin otannalla.

Tähän matsiin kelpaa napata lapulle, että maaleja syntyy vieraille vähintään neljä (yli 3,5). Tiedossa on melkoista myllytystä ja ennusmerkkien pitäessä paikkaansa Columbus laittaa klinikan pystyyn ja Primeau tai kuka nyt ikinä St. Louisin miehistön repusta kiekkoja kaivaakaan tuskin ehtii saada silmiäänkään kiinni. Panostaa kannattaa maltilla, mutta kerroin on häikäisevä suhteessa lähtökohtiin! Betsaa Betivellä tästä ja saat samalla ensimmäisen talletuksen tuplana – vain nelinkertainen kierrätys.

 

10 euroa pelirahaa