ke 17.04. klo 02:00

Montreal Canadiens - Detroit Red Wings

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Fantastista viihdettä Montrealissa – nappaako Detroit pudotuspelipaikan, vai kutsuuko kesäloma?

Montreal Canadiensin sekä Detroit Red Wingsin osalta runkosarja tulee päätökseen tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Joukkueet pelasivat äärimmäisen viihdyttävän matsin edeltävänä yönä Detroitissa eikä tästäkään matsista tule tunnetta puuttumaan. Kummallakaan joukkueella ei varmasti ole vaikeuksia syttyä tähän peliin, sillä Montreal pääsee vielä kerran kotiyleisön eteen ja Detroitilla puolestaan panoksena on paikka pudotuspeleihin.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi jopa 100€ edestä ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Detroit tarvitsi viime ottelusta vähintään pisteen jotta haaveet pudotuspelipaikasta pysyy yhä elossa, mutta alku oli katastrofaalinen, kun Montreal iski kaksi maalia kuuteen minuuttiin. Detroit sai kavennuksen, mutta toisessa erässä puolustuspään virheet kostautui ja ajassa 35.25 taululla oli jo lukemat 1-4. Heti perään J.T. Compher piti isännät mukana illan toisella osumalla. Detroit laittoi kirivaihteen silmään ja se pääsi lopulta jatkoajalle, jossa huippuiskussa ollut Lucas Raymond ratkaisi kaksi pistettä. Montrealin osalta illan ilouutinen oli superlupaavan puolustajan Lane Hutsonin debyytti.

Canadiens Montréal

@CanadiensMTL
Un premier point pour Lane dans la LNH! 👏

Hutson’s 1st NHL point!

#GoHabsGo

Detroitilla tosiaan on vielä voitolla mahdollisuudet päästä pudotuspeleihin, mutta täysin omissa käsissä tilanne ei ole, sillä se tarvitsee myös suotuisan tuloksen Philadelphian sekä Washingtonin välisestä ottelusta. Montreal oli varsin odotetusti edeltävän yön matsissa pitkiä aikoja ottavana osapuolena ja sama kohtalo on todennäköisesti jälleen edessä. Montreal todennäköisesti vaihtaa Cayden Primeaun maalille, mutta on jännä nähdä laittaako Detroit jälleen Alex Lyonin maaliin, vai puolestaan James Reimerin, joka pelasi hyvän ottelun Torontoa vastaan.

Detroit Red Wings

@DetroitRedWings
HOW WE FEELING, HOCKEYTOWN!!!

Edellisen ottelun tavoin pelivalinnaksi lähdetään hakemaan runsasmaalisuutta ja lapulle napataan yli 6,5 maalia varsinaisella peliajalla. Vaikka Detroit oli pitkiä aikoja kuskin paikalla, tuli sille ajoittain pahoja nukahduksia puolustussuuntaan joista Montreal pystyi rankaisemaan. Detroitilla puolestaan kärkinimet on ollut huimassa iskussa eikä Raymondin, Dylan Larkinin sekä Alex DeBrincatin muodostamaa vitjaa helpolla pysäytetä.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 100€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 100€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän neljästi ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Montreal Canadiens-Detroit Red Wings yli 6,5 maalia(60min)” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.