NHL su 24.10. klo 02:00

Montreal Canadiens - Detroit Red Wings

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Aiheuttaako Detroit Montrealille lisää harmaita hiuksia?

Umpisurkeasti kauden aloittanut Montreal Canadiens saa vieraaksi viime ottelussa nollille jääneen Detroit Red Wingsin. Ongelmista huolimatta Montreal lähtee otteluun melko selvänä ennakkosuosikkina, mutta Detroit pystyy aiheuttamaan sille lisää tuskaa. Maalimäärät tuskin nousee taivaisiin ja kotijoukkueella tehdyt maalit voidaan toistaiseksi laskea yhden käden sormilla.

Viime vuonna tuhkimotarinalla finaaleissa ja nyt joukkue kyntää pitkin pohjaa. Toki Montrealilta ei odotettu suurta menestystä viime kauden lopputulemasta huolimatta, mutta alku on ollut odotettua heikompi. Viisi ottelua joista nolla pistettä ja maaliero 4-19. Vastassa on ollut hyvin kauden aloittaneita joukkueita, mutta etenkin maalinteko ja ylivoimapeli on tuottanut suuria ongelmia. Nyt tarjolla olisi loistava sauma iskeä materiaalilta sarjan häntäpäähän kuuluvan joukkueen kimppuun, mutta tappiokierteessä perusasioista voi muodostua normaalia haastavampia ja maalipaikan tullen mailaa puristetaan liikaa. Ketsuppipullo pitäisi saada mahdollisimman pian auki.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Detroit puolestaan on aloittanut kauden keräämällä viisi pistettä neljään otteluun. Viimeisimpänä se kohtasi Calgary Flamesin ja tuloksena oli 0-3 tappio. Pelillisesti Detroit on kuitenkin ollut varsin hyvä kahdessa edellisessä ottelussa, vaikka vastustajat eivät ole olleet kärkijoukkueita. Columbus Blue Jacketsia vastaan esitys oli loistava ja Calgarya vastaan sille aukesi omat saumansa etenkin toisessa erässä, mutta viimeistely ontui ja kolmannen erän loppukiri ei missään vaiheessa lähtenyt käyntiin. Hyökkäyksestä Jakub Vrana on pitkään sivussa ja nyt myös 5+1 tehopisteet viimeistellyt Tyler Bertuzzi tulee olemaan sivussa.

Ottelussa on potentiaalia vähämaaliseen taistoon ja siihen suuntaan myös lähdetään vetojen osalta. Lapulle otetaan kuitenkin tällä kerralla vain Montrealin underia kolmen maalin linjalla, joka palauttaa panoksen mikäli kotijoukkue tekee varsinaisella peliajalla tasan kolme maalia. Vieraiden maalilla aloittaa todennäköisesti Thomas Greiss, joka on kahdessa aikaisemmassa ottelussa päästänyt vain kaksi maalia ja muutenkin esiintynyt erittäin vakuuttavasti.