NHL su 12.02. klo 19:30

Montréal Canadiens - Edmonton Oilers

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nöyryyttävä tuplapeliviikonloppu! Edmonton Oilers on aivan liikaa kilometrin sairaslistalla operoivalle isännälle

Edmonton Oilersin kautta saadaan sunnuntaille lahja, joka kannattaa hyödyntää hyvissä ajoin. Montréal Canadiens on tällä hetkellä käytännössä kaikissa otteluissaan altavastaaja, mutta tilannetta syventää entisestään tuplapeliviikonloppu. Isännän sairaslista on pitkä kuin nälkävuosi ja erityisesti kärkikori – tai se mitä siitä on jäljellä – on äärimmäisellä kulutuksella. Öljy määrää tahdin parhaaseen katseluaikaan sunnuntai-illassa, joten tsekkaa vihjeen lopusta ohjeet ja ota UP:n kohde kiinni huippukertoimella. Kaupan päälle saat ilmaisvedon!

Montréal Canadiens on käytännössä NHL:n SaiPa tällä hetkellä. Erona on se, että Martin St. Louisin pelaajistoa ei ole mainitun Liiga-joukkueen tavoin myyty, vaan kymmenkunta kaveria on klesana. Esimerkiksi Joel Armia, Paul Byron, Sean Monahan, Cole Caufield sekä Juraj Slafkovsky puuttuvat hyökkäyksestä ja Joel Edmundson ja Kaiden Guhle puolustuspäästä. Kun huomioidaan vastustajan käsittämätön maalintekopotentiaali ja selvästi vahvempi kokoonpanotilanne, ei Centre Bellin taululle voi ennustaa mitään muuta kuin karmeita murskanumeroita.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Oilersilla pitäaikaisloukkaantuneiden lisäksi sivussa lienevät ainoastaan Kailer Yamamoto, Warren Foegle sekä puolustaja Ryan Murray. Tilanne on sellainen, että tässä otteluparissa Edmonton saa todella massiivisen etulyöntiaseman molempien pelatessa toista päivää putkeen. Montréal on kirjoitushetkellä kovassa rääkissä New York Islandersin vieraana – ei ole epäilystäkään, kumpi joukkueista on sunnuntai-iltana tuoreemmalla ilmeellä liikenteessä.

Pelivalinnaksi otetaan Edmonton Oilersin voitto vähintään kolmella maalilla. Kerroin on käsittämättömän kova, mutta se tippuu varmasti pelipäivänä vielä lisää, joten aikainen lintu nappaa tämän huippudiilin. Alta saat ohjeet, joiden avulla otat vielä 25€ arvoisen ilmaivedon kaupan päälle!

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Tasoitus – Edmonton Oilers -2,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Edmonton Oilers -2,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 67,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.