NHL pe 20.01. klo 02:00

Montreal Canadiens - Florida Panthers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kompuroiko Florida jälleen? Montreal on viime aikoina laittanut kovan tason joukkueita nippuun!

Torstain ja perjantain välisenä yönä Florida Panthers yrittää päästä takaisin raiteilleen, kun se matkaa Montreal Canadiensin vieraaksi. Monella tapaa tästä voisi odottaa ylijuoksua Floridan puolelta ja mahdollisuudet siihen toki on, mutta aliarvioituna Montreal pystyy tekemään tuhoja ja siitä on myös saatu näyttöä edellisissä otteluissa.

Montrealin kausi ei kovinkaan paljoa ole huippuhetkiä pitänyt sisällään, mutta nyt sillä on varsin hyvä jakso käynnissä, kun edellisistä kuudesta ottelusta se on voittanut peräti neljä. Voitot ei myöskään ole irronnut mistään heittopusseista, vaan kahdessa edellisessä ottelussa on kaatunut New York Rangers sekä Winnipeg Jets. Loukkaantumistilanne on Montrealin kohdalla heikko, mutta vaikean kauden keskellä uudet ja nälkäiset pelaajat voi tuoda paljon uutta virtaa, vaikka toki taitotasossa taso ei välttämättä samalla tasolle yllä.

Canadiens Montréal

@CanadiensMTL
Andy : "Je suis là pour toi, Kirby!" 💪

"I gotchu, Kirby" - Andy, probably

#GoHabsGo

Floridan vaikeasta kaudesta on jauhettu nyt jo tovi, mutta viime aikoina tuloksen on alkanut kohentumaan. Viimeisimpänä vierasottelun häviäminen Torontolle ei sinänsä olisi normaalisti sen suurempi pettymys, mutta nyt täysi pistepotti olisi pitänyt irrota, sillä Florida pääsi parhaimmillaan kahden maalin johtoasemaan. Maalipaikkojen luomisesta vieraiden menestys ei jää kiinni, mutta oma pääty maalivahtipeli mukaan lukien ei ole lähelläkään huippujoukkueen tasoa.

Tietyllä tapaa myös paineet on Floridan puolella. Montrealin kauden kulku on ollut jo pitkään tiedossa ja joukkue voi pelata varsin vapautuneesti, kun puolestaan Floridalle tämä on jälleen niitä otteluita, joita sillä ei yksinkertaisesti ole varaa hävitä. Floridan alakertaa on tällä kaudella horjutettu vähän kaikkien toimesta ja siihen pystyy myös Montreal. Sen verran Florida on viime aikoina saanut ryhtiä, että todennäköisesti vieraat tästä voittoon lopulta marssiin, mutta peli-ideana lähdetään hakemaan Montrealin onnistumista maalinteossa vähintään kolmesti varsinaisella peliajalla.

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Joukkueen maalit – Montreal yli 2,5(ei sis. JA) kertoimella 2,05.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,05 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.