NHL ti 10.01. klo 02:30

Montreal Canadiens - Seattle Kraken

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maiseman vaihto teki hyvää! Laulaako Tolvasen tykki jälleen pahasti kyntävän Montrealin vieraana?

Tulevana yönä Seattle Kraken on se joukkue, joka pääsee metsästämään niin sanottuja helppoja pisteitä Montreal Canadiensin kustannuksella. Tällä hetkellä Montreal on sen verran suurissa ongelmissa, että edes kotietu ei paljoa lohtua tuo. Toki se onnistui viimeisimmässä ottelussa pitkästä aikaa voiton nappaamaan St. Louis Bluesin kustannuksella, mutta nyt vastus on jälleen astetta kovempi.

Ennen viimeisintä voittoa St. Louisista Montreal oli ajautunut peräti seitsemän ottelun mittaiseen tappioputkeen ja edellisistä 10 ottelusta se oli voittanut vain kerran Arizonan jatkoajalla. Surkeat tulokset ei sinänsä suurena yllätyksenä tule. Joukkueen pelilliset otteet on ollut heikolla tasolla eikä muutamaa kärkitason yksilöä lukuun ottamatta liialti juhlittavaa löydy. Montrealin puolustukseksi toki on sanottava, että pitkän tappioputken aikana se joutui pelaamaan paljon vieraissa eikä vastustajat ollut helpoimmasta päästä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Seattle on esittänyt vaihtelevia otteita ja tällä hetkellä on taas vahvempi jakso käynnissä. Viimeisistä kymmenestä ottelusta pisteitä on kertynyt 13 maalierolla 41-31. Nyt kiikarissa on jo viides peräkkäinen voitto ja viime aikoina on nähty kovan tason onnistumisia molemmissa päädyissä, kuten muun muassa Edmontonin ja Toronton kaataminen vieraissa yhteismaalein 10-3. Ruuti on ollut kuivaa ja uusi hankinta Eeli Tolvanen on myös päässyt hyvin vauhtiin viimeistellen neljään otteluun tehot 2+1.

ROOT SPORTS™ | NW

@ROOTSPORTS_NW
Eeli Tolvanen for the lead!!

Suoralle vierasvoitolle(1×2) tarjotut kertoimet on jo hieman laskemaan päin, mutta Mobilebetiltä päästään poimimaan 1,90 kerroin – tsekkaa vielä alta ohjeet, joiden avulla saat uutena asiakkaana vedosta kaiken irti! Vierailta löytyy laatua huomattavasti laajemmalta säteeltä ja nyt tuskin edes sen suurimmasta heikkoudesta, eli alivoimapelaamisesta koituu sen suurempia ongelmia, sillä Montreal vastaavasti on sarjan tehottomin joukkue ylivoimalla.

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle 1×2 – Seattle Kraken kertoimella 1,90.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 1,90 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.