NHL to 13.10. klo 02:00

Montreal Canadiens - Toronto Maple Leafs

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Montrealin kotiyleisö joutuu pettymään, kun yksi sarjan suurimmista suosikeista saapuu vieraaksi!

Edellisen kauden yksi suurimmista pettymyksistä Montreal Canadiens isännöi jälleen kerran pudotuspeleissä ensimmäisellä kierroksella pudonnutta Toronto Maple Leafsia. Viime kaudella Toronto keräsi runkosarjassa loistavat 115 pistettä ja arvioissa sitä pidetään yhtenä tulevan kauden suurimmista suosikeista. Kotietu hieman parantaa isäntien mahdollisuuksia, mutta todennäköisesti se jää jalkoihin jo heti alusta alkaen.

Torontolla runko on sen verran hyvin kasassa, ettei kesällä lähdetty isojen nimien osalta tekemään siirtoja suuntaan tai toiseen – enimmäkseen liikettä nähtiin alempien ketjujen pelaajien osalta. Sen sijaan maalivahtiosastolla laitettiin pakka uusiksi. Jack Campbellin aika Torontossa on ohi ja tällä kaudella torjuntavastuun kantaa Matt Murray sekä Ilja Samsonov. Runkosarjassa ongelmia tuskin on luvassa ja tälläkin kaudella Toronton taso mitataan vasta pudotuspeleissä.

30€ TARJOLLA ARGENTIINAN VOITOSTA 1€ PANOKSELLA!

Argentiina kohtaa ratkaisumatsissa Puolan.

Lyö veto Argentiinan voitolle kertoimella 30.00!

LYÖ VETO ARGENTIINALLE

Sportsnet

@Sportsnet
Welcome to the 60 goal scorer club, Auston Matthews.

Montrealin kohdalla viime vuosina on ollut melkoista ailahtelua ensin Stanley Cupin finaaleista heti perään yhdeksi sarjan huonoimmista joukkueista. Montreal tuskin juuttuu aivan viime kauden tasolle, mutta kauteen lähdettäessä odotukset on edelleen todella alhaalla. Nuorille tulevaisuuden tähdille, kuten Cole Caufieldille annetaan aikaa ottaa askel eteenpäin isossa roolissa, mutta kuitenkin ilman paineita menestymisestä. Hyökkäykseen saapui muun muassa Kirby Dach, Sean Monahan ja Evegeny Dadonov. Puolustuksesta puolestaan Jeff Petry vaihtui Mike Mathesoniin.

Canadiens Montréal

@CanadiensMTL
Words of wisdom for the kids making their NHL debuts on Wednesday night.

#GoHabsGo

Torontolta John Tavaresin poissaolosta on pieni miinus annettava, mutta siitä huolimatta yön pelivalintana toimii vieraiden vähintään kahden maalin voitto. Joukkueet ovat vastakkaisissa päissä rankingeja eikä Montrealin valmistautuminen kauteen sujunut ideaalisti, sillä se onnistui häviämään kaikki kahdeksan valmistavaa ottelua. Vaikka Toronton kohdalla ehkäpä suurimmat kysymysmerkit löytyy tolppien välistä, ei myöskään kotijoukkueen kassaritilanne varsinaisesti sytytä, kun pelimerkit on kasattu kaksikon Jake Allenin ja Sam Montembeaultin varaan.