NHL su 27.03. klo 01:00

Montreal Canadiens - Toronto Maple Leafs

Montrealin ja Toronton välillä voidaan varautua maalijuhliin!

Tulevana yönä on valtavan tasoeron matsi luvassa, kun Montreal Canadiens ja Toronto Maple Leafs iskevät yhteen. Montreal onnistui yllättämään kaksikon edellisessä kohtaamisessa helmikuussa eikä se ole täysin pois suljettu skenaario tälläkään kerralla. Voittoon asti rahkeet tuskin riittää, mutta Uhmapelaajat uskoo, että isännät pystyy tuottamaan Toronton alakerralle yllättävänkin paljon ongelmia.

Montrealin kausi on ollut kaikin puolin umpisurkea, mutta helmikuun loppupuolelta alkanut hyvä jakso on antanut edes hieman ilon aiheita faneille. Voittoja on tullut viime aikoina harvakseltaan, mutta tasaisia matseja on ollut tarjolla. Kahdessa edellisessä ottelussa Montreal laittoi Bostonin sekä Floridan tiukille – Bostonia vastaan irtosi piste ja Floridaa vastaan tappio tuli maalin erolla. Alakerran taso on edelleen heikko, mutta maaleja syntyy mukavasti, 36 kappaletta viimeisissä 10 ottelussa.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Toronton tilanne on myös osittain sekava. Hyökkäyspäässä tehoja tulee Auston Matthewsin johtamalta ykkösketjulta aivan riittävästi eikä leveydestäkään ole pulaa, mutta alakerta ja ennen kaikkea maalivahtiosasto herättää huolta. Jack Campbell on loukkaantuneena, Petr Mrazekin esitykset on kaikkea muuta kuin tasaisen varmoja ja Erik Kälgrennille ykköstorjujan viitta on vielä liian raskas kannettavaksi.

Toronto onnistui edellisessä ottelussa kaatamaan New Jersey Devilsin lukemin 3-2 ja samalla Mrazek sai itselleen onnistumisen alle. Siitä huolimatta alakerta on vielä kaukana vaadittavalta tasolta ja jopa Montrealia vastaan voi tulla ongelmia. Vedoksi yli 6,5 maalia jatkoaika ja voittolaukaukset mukaan lukien maistuu oikein hyvin. Siinä missä Montreal on saanut maalihanoja auki, on Toronto koko kauden osalta yksi sarjan tulivoimaisimmista joukkueista hyökkäyssuuntaan ja ennen kaikkea sarjan paras ylivoima tulee paikan saadessaan rokottamaan kovalla prosentilla.

10 euroa pelirahaa