NHL ti 12.04. klo 02:00

Montreal Canadiens - Winnipeg Jets

Yllättääkö Montreal väsytetyn Winnipegin?

Ensin yön ainoassa NHL-ottelussa vastakkain ovat Montreal Canadiens ja Winnipeg Jets. Vierasjoukkue Winnipeg lähtee otteluun väsyneenä, mutta kertoimissa heitä pidetään silti selvänä ennakkosuosikkina. Olemme tästä eri mieltä. Pelivalintamme on, että Montreal on ottelun lopullinen voittaja. Veto siis osuu, vaikka Montreal voittaisi vasta jatkoajalla tai rankkareilla.

Winnipeg ei ole ollut kummoinen joukkue tällä kaudella. Viime yönä Jets onnistui katkaisemaan neljän ottelun tappioputkensa voittamalla kehnon Ottawa Senatorsin 4-3. Lopputulos kuitenkin mairittelee Winnipegiä. Todellisuudessa Ottawa oli ottelussa niskan päällä. Jos Ottawa olisi peluuttanut NHL-tason maalivahtia, Winnipegin tappioputki ei todennäköisesti olisi vieläkään katkennut.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Montrealin kausi on ollut umpisurkea. Toisaalta joukkue on piristynyt selvästi valmentajavaihdoksen jälkeen. Viimeisistä neljästä ottelusta on tullut kaksi voittoa. Ensin Montreal kaatoi Tampa Bayn lukemin 5-4 ja myöhemmin New Jersey Devilsin lukemin 7-4. Montreal haastoi myös tosissaan Toronto Maple Leafsin, mutta joutui tyytymään 2-3 tappioon. Iso tekijä Montrealin viime aikojen vahvuudessa on ollut nuorten hyökkääjien herääminen. Esimerkiksi Cole Caufieldin alkukauden tehot olivat olemattomat. Nyt hän on 57 ottelun kohdalla saanut aikaiseksi jo tehot 18+20=38. Nuorukaiset pelaavat paineettomassa tilassa ja he saavat hyödyntää luovuuttaan. Se on selvästi toimiva resepti.

Winnipeg lähtee ensi yön otteluun väsyneellä jalalla Ottawa-matsin jälkeen. Montrealin kotietu ja nouseva pelivire tarjoavat todellisen haasteen. Varmistelemme hieman vetoa pelaamalla lopullista voittajaa emmekä suoraa voittoa, mutta kerroinasetelma on mielestämme niin pahasti vinossa, että se kannattaa todellakin hyödyntää.

10 euroa pelirahaa