ma 07.06. klo 01:00

Montreal Canadiens - Winnipeg Jets

Winnipegillä isoja poissaoloja – onko Carey Price jälleen muuri?

Montreal Canadiens ja Winnipeg Jets kohtaavat ensi yönä jo kolmannen kerran NHL-pudotuspelien toisella kierroksella. Kahden matsin jälkeen Montreal johtaa ottelusarjaa voitoin 2-0. Kumpikin kohtaaminen on ollut tiukkaa vääntämistä, ja odotamme maalinteon olevan vaikeaa tälläkin kertaa. Pelivalintamme on, että ottelussa tehdään alle 5,5 maalia. Veto osuu, jos ottelu päättyy esimerkiksi 3-2, 4-1 tai 2-0 lukemiin.

Edellinen ottelu oli hyvä esimerkki Montrealin pelaamisesta. Joukkueen puolustus- ja maalivahtipeli ovat erinomaisessa kunnossa. Winnipeg pääsi laukomaan 30 kertaa maalia kohti, muttei saanut kiekkoa kertaakaan häkkiin. Carey Pricen torjuntaprosentti on 93,54. Hän on niin hurjassa vireessä, että hyvistäkin paikoista viimeistely tulee olemaan vaikeaa.

UHMAETU: TALLETUS TUPLANA 200€ ASTI

Turrrrrbbbbooo: tämä etu voimassa vain Uhmapelaajille – talletus tuplana 200€ asti!

Betsaa pikana ja kotiuta voitot turbonopeasti!

OTA TUPLAT

Winnipegin kannalta tilanne on hankala. Ykköstähti Mark Scheifele on vielä pitkään sivussa. Edellisessä ottelussa kärkihyökkääjistä myös Paul Stastny otti osumaa. Hänen pelaamisensa on epävarmaa. Jos Stastnykin on sivussa, Winnipegin hyökkäyskalusto näyttää varsin heikolta. Ei pidä nimittäin unohtaa, että myös joukkueen pitkäaikainen luottoratsu Bryan Little on sivussa loppukauden ajan. Juuri kiekollista osaamista joukkue nyt eniten kaipaisi.

Sarjan toinen ottelu oli juuri sellaista kiekkoa, kun etukäteen saattoi odottaa. Maalivahdit nousivat suureen rooliin, peli oli puolustusvoittoista ja huippumaalipaikat olivat vähissä. Uskomme saman menon jatkuvan tälläkin kertaa. Siispä iskemme lapulle alle 5,5 maalin kokonaismäärän.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %