ke 17.10. klo 20:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Moskova ATP: Marco Ceccinato – Adrian Mannarino | Italialaiselle tarjolla reipasta ylikerrointa

Moskovan ATP-turnauksen toiselta kierrokselta poimitaan kohteita taskuun ottelusta italialaisen Marco Ceccinaton (ATP 19.) ja ranskalaisen Adrian Mannarinon (ATP 49.) välillä.
Ceccinato on esiintynyt kauden aikana aika ajoin pirteästi, vaikka mies ei aivan viime kauden tasoon olekaan yltänyt. Häneltä on kaikesta huolimatta nähty muutamia loistavia otteluita. Ceccinaton pelaaminen perustuu hyvään syöttöön ja verkkopelaamiseen, minkä lisäksi hänen kämmenlyöntinsä on erittäin tarkka. Shanghain ATP-turnauksessa Ceccinato ei ollut onnekas kaavion suhteen ja miehen kolmannen kierroksen vastus, Novak Djokovic, oli liian kova pala italialaiselle.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Mannarino alkaa olla hieman iäkäs tenniksenpelaajaksi ja hänen otteensa ovat huonontuneet viime vuosista huomattavasti. Ranskalaisen ainoa vahvuus tällä hetkellä on hyvä syöttö, mutta miehen palautuspeli on ajoittain melko hirveää katseltavaa. Mannarino onnistui katkaisemaan kuuden ottelun mittaisen tappioputkensa Moskovassa avauskierroksella haastajatason pelaajaa, Evgeny Karlovskiytä, vastaan pitkän ja tasaisen kamppailun päätteeksi.
Kertoimenlaskijat ovat yllättäen asettaneet uraansa lopettelevan Mannarinon ennakkosuosikiksi otteluun, vaikka Ceccinato on pelannut koko kuluvan kauden huomattavasti ranskalaista paremmin. Vedonvälittäjien virheestä otamme mielellämme ilon irti ja pelaamme Ceccinaton voittoa suurella panostuksella – sekä suorana että pelitasoituksella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ