ke 07.04. klo 16:00

Mousesports - Fnatic

Brollan ja KRIMZ Fnaticin kantava voima vaikeina aikoina

Snow Sweet Snow 3 -turnaus huipentuu keskiviikkona. Luvassa on pitkä päivä, sillä ensimmäinen ottelu pelataan jo klo: 12:00. Kyseessä on välieräottelu, jossa ruotsalaisjoukkue Fnatic kohtaa Mousesportsin. Ottelu pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla. Fnatic on altavastaaja kertoimien valossa, vaikka Mousesports on ollut todella huonossa vireessä uuden kokoonpanonsa kanssa.

Fnaticin ja Mousesportsin välinen ottelu on siirretty alkavaksi klo: 16:00.

UHMAETU: 5 x 10€ ILMAISVETO

Avaa pelitili Betssonille – saat euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa!

OTA ILMAISVEDOT

Fnatic on selvä ennakkosuosikki otteluun, vaikka kertoimet ovatkin toista mieltä. Ruotsalaisjoukkue on pelannut selvästi alle tasonsa, mutta silti Fnaticin peli on näyttänyt paljon paremmalta, kuin Mousesportsin. Mouz on ollut täysin hukassa oman pelinsä kanssa joukkueen tekemien kokoonpanomuutoksien jälkeen, ja se on näkynyt joukkueen tilastoissa. Mousesports pelasi todella huonosti ESL Pro Leaguen lohkoissa häviten neljä ottelua pelaamastaan viidestä. Turnauksen jälkeen jokkue yritti karsia BLAST Showdown -turnaukseen online-karsinnoista, joissa joukkue hävisi ranskalaiselle mix-joukkue DBL PONEY:lle sekä puolalaiselle PACT:lle.

Fnatic on pystynyt näyttämään edes jokseenkin kilpailulliselta, sillä joukkue on löytänyt kelvollisen pelikunnon edes joissain kartoissa. Train on yksi esimerkki, jossa Fnatic on pelannut mainiosti viime aikoina. Kovavireinen Train-joukkue Wisla Krakow ei pärjännyt ruotsalaisjoukkueelle kyseisessä kartassa, joka lupaa hyvää Fnaticin kannalta.

Vaikka molemmat joukkueet ovatkin olleet vaikeuksissa, on Fnatic silti selvästi kilpailukykyisempi joukkue. Fnatic saa valittua otteluun Trainin, kun Mousesports todennäköisesti tähtää oman karttavalintansa Dustiin. Fnatic voi edelleen hakea turvaa joukkueen tähtikaksikosta, johon kuuluu Freddy ’KRIMZ’ Johansson sekä Ludvig ’Brollan’ Brolin. Vaikka Fnatic on ollut unessa, on nämä kaksi pelaajaa suorittaneet kelvollisella tasolla.