ATP ke 25.05. klo 21:45

Moutet - Nadal

Kestääkö Nadalin jalka pitkän turnauksen?

Rafael Nadal tuli Ranskan avoimiin hieman epäselvissä merkeissä, sillä massakaudella mies ei ole voittanut yhtään turnausta, ja keskustelut miehen jalkavammasta hallitsivat ilmatilaa. Mies itse kuittasi epäilyt tyynesti ensimmäisellä kierroksella, jossa Nadal voitti Jordan Thompsonin helposti kolmessa erässä lukemin 6-2, 6-2, 6-2.

Nadalin liike oli ottelussa hyvällä tasolla, joten siinä mielessä jalan pitäisi olla ok. Toki turnauksen edetessä tästä saadaan lisää osviittaa. Syöttöpeli mallorcalaisella ei ollut mitenkään häikäisevää, mutta selkeästi tarpeeksi hyvää, ettei voittajasta ollut missään vaiheessa epäselvyyttä. Tämänhetkinen maailman rankingviitonen on viihtynyt myös massalla aina hyvin – alusta ei näyttele minkäänlaista roolia, kun mies on vain ehjänä.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN

Corentin Moutet ei ole rankingissa edes sadan sakissa. Ranskalaisen puolesta puhuu tässä lähinnä kotietu. Ensimmäisellä kierroksella ranskalainen ehti jo pudottaa yhden Grand Slam -mestarin, kun Stan Wawrinka joutui tunnustamaan Moutetin paremmaksi neljässä erässä. Toki Wawa on tätä nykyä hyvin kaukana parhaastaan. Moutetin pelityyli on hyvin erilainen Nadaliin nähden. Miehen paras suoritus tällä kaudella on Adelaiden turnauksen välieriin selviäminen.

Nadal on ottelussa jättisuosikki. Vedoissa lähdetään petaamaan sitä kohden, että Moutet pystyy pitämään joitakin omia syöttöjään kaikissa erissä. Tämä on mahdollista, jos Nadalilta paljastuu hiemankin heikkouden merkkejä matsin aikana. Asenteesta ranskalaisen sinnittely ei jää kiinni. Pistetotaalin raja on niin matala, että overiin lähdetään sangen hyvin mielin.

10 euroa pelirahaa