su 02.06. klo 21:15

Moutet - Sinner

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Ranskan avointen lyhin ottelu luvassa? Helsingin turnauksen voittaja on paperia Jannik Sinnerin käsittelyssä!

Ranskalaispelaaja Corentin Moutet haastaa kotiyleisönsä edessä maailmanlistan kakkosen Jannik Sinnerin ja kyydistä on odotettavissa kylmää. Moutet pystyy dominoimaan haastajatasolla, mutta siihen se valitettavasti jää – esimerkiksi Helsingin Challenger-turnauksessa viime vuonna mies ylsi aina voittoon saakka. Sinnerillä ei ole tähän saakka ollut mitään vaikeuksia ja tuskin niitä ilmaantuu tälläkään kerralla.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa jopa satasella helppoa. Tarjolla peräti viisi 20€ ilmaisvetoa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kuilu pelaajien tasoerossa on valtava – itseasiassa se on niin iso, että harvoin Ranskan avointen neljännellä kierroksella tällaista edes nähdään. Sinner ei ole hävinnyt ensimmäistäkään erää koko turnauksessa, koska helppojen virheiden määrä on pysynyt hyvin kurissa ja syöttö on toiminut lähes täydellisesti.

Jannik Sinner

@janniksin
Allezzz. R4 Sunday

Moutet on tietysti Philippe-Chatrierin iltaottelussa kotiyleisön suosikkina, mutta sillä ei pitkälle pötkitä. Sinner on maailman absoluuttisella huipulla ja ranskalaisen taso huitelee jossain ATP- ja haastajakiertueen välimaastossa. Moutet ei lyö erityisen kovaa, mutta on siitä huolimatta virhealtis. Pääasiassa yhden käden rystyllä operoiva vasenkätinen sortuu todella usein hakemaan todella vaikeita lyöntejä – hyvän ja huonon päivän ero on järkyttävän suuri.

Uhmapelaajien mielestä Sinner marssii jatkoon ilman ongelmia suoraan kolmessa erässä. Moutet tuskin murtaa maailmanlistan kakkosen syöttöä kertaakaan, joten melko nopeakin ottelu saattaa olla tiedossa. Betsivalinnaksi napsitaan alle alle 28,5 peliä -kohde.

Ilmaisvetotakuu! Viisi ensimmäistä 20€ betsiä, viisi 20€ ilmaisvetoa

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta. Aina kun lyöt betsin 20€ panoksella saat yhtä suuren ilmaisvedon ja voit toistaa tämän viidesti. Maksimoi XL-voittosi ja lunasta huippudiili alla olevilla ohjeilla!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Pelit yhteensä – alle 30,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72 tunnin kuluessa pelitilillesi.
5. Betsaa vielä neljästi 20€ laakilla ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.