CS ke 04.05. klo 15:30

MOUZ - CPH Flames

MOUZ:lle superkovaa kahden kerrointa! Online Flames = Bad Flames

IEM Dallasin päivän toinen ottelu alkaa samaan aikaan, kuin ensimmäinenkin. MOUZ ja CPH Flames pelaavat alemman bracketin finaaliottelussa. Voittaja etenee BIG – Entropiq -pelin häviäjää vastaan kamppailemaan viimeisestä lipusta IEM Dallasin huipputurnaukseen, kun häviäjä puolestaan tippuu turnauksesta ulos. Panokset on äärimmäisen korkealla.

Panokset pidetään korkealla myös betsien kanssa. MOUZ:lle saa ottelussa käsittämätöntä kahden kerrointa, vaikka koko maailma on pystynyt jo ties kuinka monetta kertaa näkemään, että onlinessa pelaava CPH Flames ei ole lähelläkään LAN-turnauksissa pelaavaa CPH Flamesia. Joukkue on kuin yö ja päivä, ja kun yleensä ongelmana on se, että onlinessa loistavasti pärjäävä joukkue ei pärjää LAN:lla, on tanskalaisjoukkueella tilanne täysin päinvastainen.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Kaiken tämän jälkeen myös itse pelillisesti jopa karttavalikoima suosii MOUZ:a. Joukkueen tilastollisesti ainut heikko kartta on Mirage, missä itseasiassa pelillisesti joukkue on näyttänyt todella hyvältä. Voittoja ei ole vain tippunut. Kun ajatellaan CPH Flamesin 78% voittoprosenttia Miragessa, on kyseinen kartta varmastikin joukkueen valinta otteluun.

CPH Flames poistaa varmastikin Dust 2:n, kun MOUZ puolestaan poistaa Overpassin. MOUZ saa valittua esimerkiksi Infernon ottelun kartaksi, missä CPH Flames on ollut suorastaan umpisurkea. Viimeiseksi kartaksi voisi potentiaalisesti jäädä Ancient tai Vertigo, ja molemmissa MOUZ on ollut silmämääräisesti parempi.

10 euroa pelirahaa