CS ti 08.11. klo 16:00

MOUZ - ENCE

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

ENCE taistelee tänään pudotuspelipaikasta! Huippukerrointa joukkueelle!

IEM Rio Major -turnauksen Legends Stagen viimeinen pelipäivä pelataan tänään tiistaina 8. päivä marraskuuta. Luvassa on kolme viimeistä Legends Stagen ottelua, joiden voittajat lunastavat paikkansa puolivälierissä, kun taas häviäjät tippuvat turnauksesta ulos.

Päivän avaa ENCE sekä MOUZ, kun joukkueet kohtaavat klo: 16:00 alkavassa ottelussa, mikä pelataan paras kolmesta -formaatilla. ENCE on kertoimien valossa yllättäen altavastaaja, vaikka MOUZ ei rehellisesti ole voittanut turnauksessa yhtäkään huippujoukkuetta BO3-ottelussa. MOUZ päihitti Vitalityn tiukassa BO1-väännössä, ja voitti Outsidersin Challenger Stagen avausottelussa. Joukkue hävisi kuitenkin venäläisjoukkueelle BO3-ottelussa, ja hävisi myös umpisurkealle BIG:lle BO1-ottelussa.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

MOUZ:n nuori linari ei ole vielä valmis näihin karkeloihin. Jeunesse Arena taitaa joukkueelta jäädä vain haaveeksi, sillä ENCE:n peli näytti hyvältä Vitalitya vastaan. Marco “Snappi” Pfeiffer on huomattavasti parempi IGL, kuin MOUZ:n Christopher “dexter” Nong. ENCE:n Alvaro “SunPayus” Garcia vie myös MOUZ:n heikkovireisen AWP-pelaajan Ádám “torzsi” Torzsásin. MOUZ:n rifle-kolmikon pitää pelata elämänsä peli, mikäli joukkue haluaa ENCE:n kaataa.

ENCE poistaa ottelussa Infernon, kun MOUZ puolestaan poistaa Dust 2:n. ENCE saa omaksi karttavalinnakseen esimerkiksi Nuken, kun MOUZ puolestaan valinnee Miragen. Kolmanneksi kartaksi voisi jäädä esimerkiksi Vertigo, sillä MOUZ tuskin haluaa pelata Ancientia, ja ENCE tuskin pelittelee Overpassia.

Intel® Extreme Masters

@IEM
Check out the schedule for round 5 of the #IEM Rio Legends Stage!

3 series, 3 spots left in the Jeunesse Arena.

11:00 BRT / 15:00 CET: @mousesports vs. @ENCE

14:30 BRT / 18:30 CET: @BIGCLANgg vs. @natusvincere

18:00 BRT / 22:00 CET: @TeamLiquidCS vs. @Team__Spirit