CS ma 30.05. klo 19:00

MOUZ - ENCE

MOUZ:n kerroin pelattava, kun ENCE:ltä uupuu rosterin paras suorittaja

IEM Dallas on vihdoin täällä. Viikon tauko Majorien jälkeen on pidetty, joukkueet ovat matkustaneet Atlantin taa Dallasiin, ja ovat jälleen valmiina tekemään historiaa, kun IEM Dallas starttaa ensimmäisenä Pohjois-Amerikan LAN-turnauksena COVID-19 -viruksen aiheuttaman tauon jälkeen. Mukana on muutamaa jengiä lukuun ottamatta kaikki huippujoukkueet, joista tosin moni joutuu viisumiongelmien vuoksi pelaamaan varapelaajien kanssa.

Yksi näistä viisumiongelmista kärsinyt joukkue on ENCE. Lotan “Spinx” Giladi on turnauksesta sivussa, ja häntä tuuraa puolalainen legenda Janusz “Snax” Pogorzelski. Snax on pelannut viimeisimmät viralliset ottelunsa kuukausi sitten, jolloin otteluita kertyi vyölle kaksi. Sitä ennen Snax oli edellisen kerran iskussa helmikuussa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Snax ei millään tasolla vastaa Spinxiä henkilökohtaisen tason puolesta, ja kun ottaa huomioon, että Spinx on viime aikoina ollut ENCE:n kantava voima, ja ylivoimaisesti tehokkain tähtipelaaja, on ENCE:n mahdollisuudet suorittaa tässä turnauksessa huomattavasti heikommat.

ENCE pelaa Marco “Snappi” Pfeifferin alaisuudessa hyvin taktista Counter Strikea, ja ENCE:n takukirjassa on paljon ns. set-stratteja eli suoraan spawnilta suoritettavia taktiikoita. Näitä ei todellakaan ole ehditty opettamaan Snaxille, jonka kanssa on Majorien vuoksi ehditty harjoittelemaan ehkä muutama päivä.

ENCE kohtaa avausottelussaan MOUZ:n, joka heikoista online-tuloksistaan huolimatta on uhka LAN-ympäristössä todella taitavan rosterinsa ansiosta. MOUZ:n kerroin on pelattava.

10 euroa pelirahaa