CS su 26.06. klo 20:00

MOUZ - Eternal Fire

Eternal Fire päivän valuebet!

Roobet Cupin päivän mielenkiintoisin ottelu starttaa illalla klo: 20:00. Kyseisessä ottelussa MOUZ saa vastaansa turkkilaisjoukkue Eternal Firen. Ottelun kerroinasettelu on mielenkiintoinen, sillä suurissa vaikeuksissa edelleen oleva MOUZ on selvä ennakkosuosikki jatkuvasti parantanutta Eternal Fireä vastaan. Turkkilaisjoukkueen kertoimista löytyy sitä kuuluisaa ilmaa, ja sinne päästäänkin iskemään mukavan kokoinen panos.

Eternal Firen vakipoisto on ylivoimaisesti MOUZ:n parhaana karttana tunnettu Ancient. Edelleen Ancientissa voittamattomana pysynyt MOUZ ei saa parasta karttaansa illan otteluun, vaan joutuu tyytymään muuten heikkoon karttavalikoimaansa, mistä ei paljoa salaisia aseita löydy.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Eternal Firellä on vahva ja tasainen karttavalikoima. Joukkue saa loistavan karttavalinnan otteluun, ja kun MOUZ:lla ei ässiä hihasta löydy, on Eternal Firen mahdollisuudet ottelussa loistavat.

Joukkueet eivät ole pelanneet vastakkain aiemmin, mutta viime aikaisten tulosten perusteella Eternal Fire on itseasiassa joukkueista vahvempi. Yllätysvahva nippu lähtee hakemaan illan ottelusta jatkopaikkaa Roobet Cupissa.

10 euroa pelirahaa