CS ti 01.11. klo 18:30

MOUZ - fnatic

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Selvästi paremmat kartat fnaticille! Loistokerrointa joukkueelle!

Yksi tiistain mielenkiintoisimmista Counter-Strike -otteluista pelataan MOUZ:n ja fnaticin välillä, kun joukkueet taistelevat paikasta Majoreiden seuraavassa vaiheessa – Legends Stagella. Fnatic voitti ensimmäisissä otteluissaan Cloud9:n sekä OG:n, ja näytti olevansa erittäin valmis vuoden suurimpaan turnaukseen. MOUZ puolestaan päihitti Outsidersin sekä Evil Geniusesin.

Fnaticin peli oli avauspäivänä huomattavasti parempaa. Joukkueen työskentely viisikkona oli itseasiassa yllättävänkin hyvää, kun puolestaan MOUZ:n otteista ei voida ottaa muuta irti, kuin joukkueen hieno voitto Outsidersia vastaan. EG ei ole maailmanluokan vastustaja eikä mittapuu oikestaan millään tasolla.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

fnatic tulee poistamaan ottelussa Dust 2:n, kun MOUZ puolestaan poistaa Overpassin. fnatic saa tällöin valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Ancientin tai Vertigon, joissa molemmissa MOUZ on erittäin heikko, ja fnatic puolestaan loistava. MOUZ valinnee itselleen Infernon, jolloin kolmanneksi kartaksi voisi jäädä esimerkiksi Nuken.

Fnatic on selvästi parempi kahdessa ottelun kolmesta kartasta, ja tällöin voitto pitäisi hoitua. MOUZ:n kokematon juniorijoukkue ei välttämättä kestä näinkin tärkeän ottelun paineita, kun vastaan asettuu hieman kovatasoisempi ja selkeästi paremmat kartat otteluun saava fnatic.

Intel® Extreme Masters

@IEM
With two rounds of the #IEM Rio Challenger Stage complete check out the swiss bracket below to track the tournament progress 👇

Teams will be advancing and going home tomorrow. 👀