CS la 05.11. klo 16:00

MOUZ - Liquid

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

IEM Rio tarjoilee loistokerrointa MOUZ:n ja Liquidin väliseen otteluun!

Intel Extreme Masters Rio Major -turnauksen Challenger Stage on taputeltu. Nyt on aika siirtyä Majoreiden päävaiheen pariin, joka kulkee Legends Stage -nimellä. Kyseisessä vaiheessa kahdeksan Challenger Stagen parasta joukkuetta liittyy jo valmiiksi kyseisessä vaiheessa odottavien kahdeksan huippujoukkueen pariin kilpailemaan paikasta pudotuspeleissä.

Lauantain ottelut startataan MOUZ:n ja Liquidin välisellä ottelulla, kun joukkueet asettuvat vastakkain paras yhdestä -formaatilla pelattavassa ottelussa, joka alkaa klo: 16:00. Liquid ei osallistunut Challenger Stageen, kun MOUZ puolestaan eteni kyseisestä vaiheesta helposti jatkoon 3-0 -tuloksella.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Liquidin ja MOUZ:n väliseen otteluun voi melko itsevarmasti odottaa Infernoa ottelun karttavalinnaksi. MOUZ poistaa nimittäin heikoimmat karttansa Overpassin, Dust 2:n ja Ancientin. Liquid poistaa Nuken, Vertigon sekä Miragen.

Jatkoaikojen kuningas Inferno on kahden tasaisen joukkueen välillä melkeinpä poikkeuksetta viimeisille kierroksille etenevä kartta. MOUZ on voittanut Infernossa viimeisen kolmen kuukauden aikana 64% pelaamistaan otteluista, kun Liquid puolestaan 80%. Molemmat pitävät kyseisestä kartasta. MOUZ on ehkäpä paperilla hieman heikompi, mutta silti enemmän kokemusta kyseisestä peliympäristöstä saanut joukkue. 11-Kierrosta kartan hävinneeltä joukkueelta ei tässä otteluparissa ole paljoa pyydetty.

ESL Counter-Strike

@ESLCS
The final day of the Challengers Stage at the #IEM Rio Major was an emotional roller coaster... ❤️