CS to 29.09. klo 16:30

MOUZ - Liquid

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liquid isolla panoksella lapulle!

ESL Pro Leaguen pudotuspelit ovat ensimmäisten parien osalta edenneet jo puolivälieriin. Torstaina pelattavat ensimmäiset puolivälierät ovat äärimmäisen mielenkiintoisia vedonlyönnin kannalta, sillä pareina ovat MOUZ & Liquid sekä Cloud9 & FaZe. Ketkä selvittää tiensä välieriin?

Torstain ensimmäisessä ottelussa MOUZ kohtaa Liquidin. Ottelu alkaa klo: 16:30, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. MOUZ on kertoimien valossa täysin ansaitusti altavastaaja, tosin melko pieni sellainen. Allekirjoittanut antaa selvästi enemmän painoarvoa Liquidin kokemukselle, joka kantaa isoissa pudotuspeliotteluissa. MOUZ:lla on rosterissaan peräti kolme entisen akatemiajoukkueensa pelaajaa, jotka eivät ole vielä isoja pudotuspeliotteluita pelanneet. Paine on kova.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Liquidin kokoonpano alkaa päivä päivältä näyttää paremmalta. Joukkueen formi on vielä hieman heittelevä, mutta perustekeminen alkaa olemaan jo kunnossa. Mareks “YEKINDAR” Gaļinskisin impacti on todella hurja, ja herraa tarvitaankin isojen entryjen muodossa.

Liquid on pärjännyt turnauksessa yllättävän hyvin, vaikka joukkueen AWP-pelaaja Joshua “oSee” Ohmilla on ollut selvästikin heikko turnaus. Liquidille saa niin kovaa kerrointa, että joukkue on yksinkertaisesti pakko napata lapulle.

Team Liquid CSGO

@TeamLiquidCS
WIN over @FNATIC 2:1 at ESL Pro League Playoffs 🔥

🔵 Inferno 16:13
⚪️ Overpass 9:16
🔵 Ancient 16:10

@mousesports on Thursday🪓 #TLWIN