CS la 11.06. klo 19:30

MOUZ - NIP

MOUZ altavastaajan asemassa selvästi paremman karttavalikoiman kanssa

Dubain Counter Strike -turnaus alkaa olla loppusuoralla. Edessä on enää turnauksen finaaliottelu, missä MOUZ ja NIP asettuvat vastakkain. OG:n välierissä Ludvig “Brollan” Brolinin johdolla päihittänyt NIP pelaa turnauksessa ilman pelin sisäistä johtajaansa Hampus “hampus” Poseria. Movistar Ridersin välierissä päihittänyt MOUZ puolestaan sotii täydellä kokoonpanollaan. Asetelmat ovat mielenkiintoiset, kun MOUZ on asetettu altavastaajaksi paras kolmesta -formaatilla pelattavaan finaaliotteluun.

Klo: 19:30 alkavan finaaliottelun karttavalinnat toimii todella isossa roolissa ottelun kulun kannalta. MOUZ pystyy “floattaamaan” vakipoistonsa Dust 2:n, sillä joukkue on osoittanut pystyvänsä pelaamaan kyseistä karttaa. NIP omaa samaisen vakipoiston, ja joukkue ei ole pelannut sitä kertaakaan. NIP poistanee Dustin, kun MOUZ puolestaan pääsee poistamaan NIP:n parhaimman kartan Overpassin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

MOUZ saa valittua omaksi kartakseen Vertigon, missä joukkue on voittanut 78% viimeisen kolmen kuukauden aikana pelaamistaan otteluista. NIP puolestaan on voittanut otteluistaan vain 17%, mikä vastaa ottelumääriin suhteutettuna yhtä karttavoittoa.

NIP valinnee Infernon, jolloin kolmanneksi kartaksi voisi jäädä Ancient, missä MOUZ ei ole hävinnyt vielä otteluakaan viimeisen kolmen kuukauden aikana. Karttavalikoima suosii altavastaajaa tässä ottelussa, ja kun otetaan huomioon, että NIP pelaa ilman pelin sisäistä johtajaansa, on joukkue selvästi heikommalla jäällä joukkueen normaalisti hyvässä Ancientissa. MOUZ vienee ottelun kolmannessa.

10 euroa pelirahaa