CS su 31.07. klo 20:45

MOUZ NXT - Astralis Talent

Jimpphat ja MOUZ NXT supervireessä

WePlay Academy -liiga jatkuu sunnuntaina viiden ottelun voimin. Otetaan niistä käsittelyyn kolme viimeistä, joissa mukana on NAVI Junior, Spirit Academy, MOUZ NXT, Astralis Talent, OG Academy sekä tietysti suomen seuraava Counter-Strike -toivo ENCE Academy. Ottelut pelataan paras yhdestä -formaatilla, ja ilmoitetut alkamisajat saattavat vaihdella riippuen aiemmista otteluista.

Päivän toisena vedonlyöntikohteena napataan MOUZ NXT:n tasoitusta joukkueen ottelusta Astralis Talentia vastaan. Ottelu alkaa klo: 20:45, ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla. MOUZ NXT on selvästi tasokkaampi joukkue, sillä onhan joukkue nelinkertainen WePlay Academy League -mestari. MOUZ NXT:n taso on kaikkia muita joukkueita niin paljon korkeammalla, ettei liigassa ole kuin muutama joukkue, jotka pystyvät suomalaispelaaja Jimi “Jimpphat” Salon joukkueen haastamaan. Yksi näistä joukkueista ei ole Astralis Talent.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

MOUZ NXT ja Astralis Talent ovat kohdanneet seitsemän kertaa. MOUZ NXT on hoitanut otteluista peräti kuusi itselleen viimeisimpien otteluiden ollessa kaikista selvänumeroisimpia. MOUZ NXT:n taso on matkan varrella vaan noussut ja noussut, kun Astralis Talent puolestaan junnaa paikoillaan. Jimpphat ja co ovat uskomattomassa yksilövireessä, eikä Astralis Talentin “talentit” pysty joukkuetta haastamaan.

10 euroa pelirahaa