CS to 24.03. klo 14:00

MOUZ NXT - Finest

Jimpphat MOUZ NXT:n varapelaajana!

MOUZ NXT saa torstaina klo: 14:00 alkavassa ottelussa vastaansa ruotsalaisjoukkue Finestin. Ottelu on osa Pinnacle Cup 3:n Swiss-lohkoa, jossa molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä 2-1 -tilanteessa. Ottelun voittava joukkue etenee turnauksen pudotuspeleihin, kun häviäjä puolestaan saa vielä yhden mahdollisuuden seuraavan päivän ottelussa.

MOUZ NXT on kertoimien valossa pienoinen ennakkosuosikki täysin ansaitusti. Vaikka joukkue joutuukin käyttämään varapelaajaa, kun Jon “JDC” de Castro nostettiin MOUZ:n pääjoukkueeseen, on joukkueen osakkeet silti kuumaa kamaa. Varapelaajana on nimittäin suomalainen Jimi “Jimpphat” Salo, jonka sukunimestä voi melkoisen helposti päätellä, keneltä CS-geenit on peritty.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Finest tulee poistamaan ottelussa vakipoistonsa Nuken, kun MOUZ NXT puolestaan poistaa Overpassin. Tällöin Finest saa valittua omaksi kartakseen parhaan pelikenttänsä Miragen. Karttavoittoprosenttien perusteella Mirage on käytännössä ainoa kartta, missä Finest voisi pärjätä. Miragessakin on kuitenkin ongelmansa, sillä kyseinen kartta on myös MOUZ NXT:n suosikkikartta.

Karttavalikoiman perusteella Finestille ei jää lähes ollenkaan vaihtoehtoja, ja MOUZ NXT tulee joka tapauksessa saamaan selvästi paremmat kartat itselleen. Joukkueen kerroin kelpaa täten loistavasti lapulle, vaikka Jimpphat JDC:n tilalla pelitteleekin.

10 euroa pelirahaa