CS ma 01.08. klo 20:45

MOUZ NXT - fnatic Rising

Jimpphat vs Banjo!

Uusi viikko käynnistetään WePlay Academy -liigan parissa. Maanantain myötä otteluputkensa pääsee aloittamaan myös fnatic Rising sekä FURIA Academy, joita ei kumpaakaan nähty liigan avausviikolla. Mukana jatkaa edelleen kaikki edellisviikolta tutut joukkueet, kuten suomalaisjoukkue ENCE Academy sekä Jimi “Jimpphat” Salon MOUZ NXT.

Matias “Banjo” Kivistön edustama fnatic Rising saa maanantain toisessa ottelussa vastaansa liigan kovimman joukkueen sekä WePlay Academyn nelinkertaisen mestarin MOUZ NXT:n. Vahvasti liigassa aloittanut MOUZ NXT on kuitenkin hidastanut tahtiaan, sillä tappioita on sadellut viimeisestä neljästä ottelusta peräti kolme kappaletta. PROSPECTS, EF Academy sekä Astralis Talent kaikki pystyivät nappaamaan voiton MOUZ NXT:stä.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Asetelmat ovat mielenkiintoiset. fnatic Rising on edelliskausilla pystynyt haastamaan MOUZ NXT:n täysin, sillä onhan joukkue yksilötasoltaan lähes samalla mittarilla. Nyt fnatic Rising on päässyt harjoittelemaan kokoonpanonsa kanssa selvästi pidempään, mikä hyödyttää joukkuetta hurjasti. MOUZ NXT on tahkonnut suuria määriä otteluita liigassa, kun fnatic Rising on puolestaan vasta aloittamassa. Joukkueen pelitapa on suuri kysymysmerkki, kun MOUZ NXT:n pelitapa vahvasti tiedossa.

Taktisesti etu menee fnatic Risingille, joka lopulta tekee ottelun betsivalinnasta validin. MOUZ NXT tunnetaan kuin omat taskunsa, ja mikäli joukkueen yksilöpelaajat eivät suoriudu aivan timanttisella tasolla, on fnatic Risingillä loistava sauma napata ottelusta voitto.

10 euroa pelirahaa