CS to 27.01. klo 13:00

MOUZ NXT - K23

Tulivoimainen MOUZ NXT kohtaa K23:n! Tarjolla paikka Pinnacle Winter Seriesin pudotuspeleissä

Pinnacle Winter Series 1 -turnauksessa nähdään klo: 13:00 alkaen äärimmäisen mielenkiintoinen ottelu, kun MOUZ NXT ja K23 taistelevat paikasta pudotuspeleissä. Joukkueet ovat swiss-systeemillä pelattavassa turnauksessa 2-1 -tilanteessa, mikä tarkoittaa sitä, että yhdellä voitolla avautuisi pääsy pleijareihin. Joukkueiden välinen ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla.

MOUZ NXT on pienoinen altavastaaja kertoimien valossa, jonka ansiosta joukkueen kerroin saadaan hyödynnettyä vedonlyönnin näkökulmasta. Joukkue tulee varmasti poistamaan vakipoistonsa Overpassin, mikä on yksi K23:n vahvoista kartoista. K23 puolestaan poistaa oman vakipoistonsa Vertigon. MOUZ NXT saa valittua omaksi kartakseen joko itselleen äärimmäisen vahvan Miragen, tai joukkue voi myös katsoa asiaa ns. punish-pick -näkökulmasta, jolloin joukkue tähtäisi K23:n heikoimpaan karttaan Ancientiin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Molemmilla kartoilla MOUZ NXT voi olla äärimmäisen tyytyväinen, sillä heillä itsellään ei ole heikkoa karttaa, missä K23 olisi itse jollain tavalla erikoisen hyvä. MOUZ NXT:n heikoin kartta on Inferno 50% voittoprosentilla, ja K23:lla kyseinen kartta on tismalleen samalla tasolla tilastojen valossa. K23 tuleekin varmasti valitsemaan omaksi kartakseen esimerkiksi Nuken.

Mirage on molempien joukkueiden vakivalinta sekä vahvin kartta, joka saattaa johtaa siihen, että kyseinen kartta jää joko kolmanneksi tai toinen joukkeista valitsee sen. MOUZ NXT on tällä hetkellä selvästi vaarallisempi ja vahvempi joukkue, jonka vuoksi kyseinen kartta suosii heitä. Rosterin uusin jäsen Miłosz “mHL” Knasiak on pelannut uskomattoman kovalla tasolla, ja hänestä onkin tullut täydellinen korvaaja rosterista nostetulle Ádám ‘torzsi’ Torzsásille.

10 euroa pelirahaa