CS ti 09.11. klo 13:00

MOUZ NXT - Lyngby Vikings

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

MOUZ NXT Pinnaclen välierissä – vastassa Lyngby Vikings

Majorit on taputeltu, ja on aika palata normaaliin päivärytmiin. Post Event Blues iskee kovasti, mutta ei anneta sen haitata, vaan hyökätään täysillä heti uuden viikon tarjoamiin Counter Strike -matseihin, jotka voivat mahdollisesti lievittää hieman majorien jälkeistä tyhjyyttä. Pinnacle Fall Seriesin pudotuspelit olivat majoreiden ajan tauolla, mutta jatkuivat heti maanantaina puolivälierien merkeissä. Nyt edessä on välierät, joista ensimmäisessä MOUZ NXT saa vastaansa Lyngby Vikingsin. Ottelu alkaa klo: 13:00 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla.

Molemmat joukkueet ovat olleet uskomattoman kovassa vireessä viime aikoina voitettuaan useita otteluita peräkkäin. Tällä hetkellä MOUZ NXT on hävinnyt vain kolme ottelua viimeisestä kahdeksastatoista ottelusta, kun Lyngby Vikings puolestaan on hävinnyt neljä ottelua. MOUZ NXT on pelannut huomattavasti vähemmän viimeisen kolmen kuukauden aikana, joka ei missään nimessä alenna joukkueen formia. Pelimäärät ovat silti korkeat molemmilla joukkueilla eikä kummankaan taso ole tippunut.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

MOUZ NXT tulee poistamaan vakipoistonsa Overpassin, kun Lyngby Vikings puolestaan poistaa seitsemän kartan joukkueena varmastikin Miragen. Tällöin MOUZ NXT joutuu valitsemaan omaksi kartakseen esimerkiksi Nuken, kun Lyngby Vikings puolestaan valitsee varmastikin Ancientin. Molemmat joukkueet saavat omiin karttavalintoihinsa edun, mutta esimerkiksi Ancientissa MOUZ NXT voi hyvinkin yllättää vähäisen pelimääränsä ansiosta.

Kolmanneksi kartaksi jää todennäköisesti Inferno, sillä MOUZ NXT poistaa varmastikin Vertigon, kun Lyngby Vikings puolestaan poistaa Dustin. Näissä kolmessa kartassa MOUZ NXT:n pitäisi olla hitusen vahvempi sekä yllätysvalmiimpi hyvän valmistautumisen avulla, jonka vuoksi joukkueen pientä ylikerrointa voidaan tujauttaa alhaisin panoksin.