CS ti 02.08. klo 17:00

MOUZ NXT - NAVI Junior

MOUZ NXT selvästi tulivoimaisempi, kuin yhden pelaajan varassa oleva nipl

Tiistaina jatketaan WePlay Academy -liigan parissa. Ohjelmassa on täysi ilta mielenkiintoista Counter-Strikea. Estradille astelee jälleen suomalaisedusteiset MOUZ NXT sekä fnatic Rising, kuin myös täysin suomalainen ENCE Academy. Luvassa on äärimmäisen jännittäviä paras yhdestä -formaatilla pelattavia otteluita, joita tänäänkin hakataan peräti kuusi kappaletta.

Illan ensimmäinen ottelu starttaa klo: 17:00. Kyseisessä otteluparissa MOUZ NXT saa vastaansa NAVI Juniorin. Ottelun lähtökohdat ovat mielenkiintoiset, sillä molemmat joukkueet ovat hävinneet viimeisimmät ottelunsa, eikä kumpikaan ole näyttänyt niin hyvältä, kuin liigan alkupäivinä.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

NAVI Juniorin otteluista selviää, että heti kun joukkueen nuori lupaus Andrii ‘nipl’ Kukharskyi pelasi kaksi heikkoa ottelua tilastoiden valossa, oli NAVI Junior välittömästi täysi vastaantulija. Ensimmäisessä neljässä ottelussa keskiarvolta 1,50 ratingilla painanut nipl onnistui kahdessa edellisessä ottelussa vain 0,70 ratingiin, ja kappas – NAVI hävisi molemmaet ottelut aivan pystyyn.

MOUZ NXT:n puolella tulivoimaa on huomattavasti enemmän, mutta tarina aikalailla sama. Joukkueen supertähdet ovat olleet viime peleissä pimennossa, jonka vuoksi joukkue on joutunut oikeasti grindaamaan otteluissa. MOUZ NXT on kuitenkin ilman supertähtiensä loistoa onnistunut saamaan selvästi enemmän kierroksia, ja joukkue on näyttänyt huomattavasti kilpailullisemmalta, kuin NAVI Junior. Yhden pelaajan varassa oleva NAVI Junior ei edes nipl:n loistaessa pärjää MOUZ NXT:lle, josta löytyy peräti kolme pelaajaa, jotka kykenevät nipl:n numeroihin.

10 euroa pelirahaa