CS su 17.04. klo 15:45

MOUZ - OG

OG selvästi tasokkaampi kokoonpano – joukkuetta vaikea lukea

Tosipelit PGL Major Antwerp -turnauksen RMR-karsintojen osalta alkavat sunnuntaina. Euroopan A-lohko käynnistyy klo: 12:00 samalla setupilla, kuin kuluneella viikolla nähty Amerikan RMR-turnaus. Avauspäivänä pelataan kaksi ensimmäistä kierrosta, joiden kaikki ottelut pelataan paras yhdestä -formaatilla. Luvassa on kaksi ottelua samanaikaisesti, sillä PGL käyttää dual-striimi setuppia.

Yksi päivän mielenkiintoisimmista otteluista vedonlyönnin kannalta alkaa klo: 15:45. Kyseisessä ottelussa juuri Nathan “NBK” Schmittin potkinut MOUZ saa vastaansa uudistuneen OG:n. OG menetti alkuvuodesta pelin sisäisen johtajansa Aleksi “Aleksib” Virolaisen G2:n riveihin, ja sai tradessa G2:n entisen IGL:n Nemanja “nexa” Isakovićin. Nexa on loistanut OG:ssa, ja hänen johtamistyyli on selvästi sopinut OG:n kavereille.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

OG pelasi viimeisimmät viralliset ottelunsa peräti kaksi kuukautta sitten. Joukkuetta on täten hyvin hankala skoutata, ja kun ottaa huomioon, että MOUZ menetti juuri viimeisenkin järkevän äänen joukkueestaan NBK:n mukana, ei peräti kolme junioripelaajaa sisältävä rosteri vakuuta.

MOUZ pelasi surkeasti online-otteluissaan uudella rosterillaan eikä joukkueen osakkeet ole korkealla ottelussa OG:ta vastaan. Jollain ihmeen keinolla tasabookkiin päätynyt ottelu mahdollistaa OG:lle niin herkullisen kertoimen, että joukkueen 2,00 -kertoimelle on tungettava neljä unittia huolimatta ottelun luonteesta sekä BO1-formaatista.

10 euroa pelirahaa