CS ma 07.11. klo 16:00

MOUZ - Outsiders

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Yllätysten Majorit jatkuvat – Outsiders lähellä pudotuspelipaikkaa

Aivan järisyttäviä yllätysvoittoja nähdyssä IEM Rio Major-turnauksessa jatketaan otteluita tänään maanantaina toiseksi viimeisen Legends Stagen kierroksen merkeissä. Päivän avaa B-striimin puolella MOUZ ja Outsiders, kun joukkueet kohtaavat klo: 16:00 alkavassa ottelussa. Molemmat ovat turnauksessa 2-1 -tuloksella mukana, joka tarkoittaa sitä, että voittaja etenee pudotuspeleihin, kun häviäjällä on vielä yksi mahdollisuus varmistaa puolivälieräpaikka.

Outsiders on ollut äärimmäisen kovassa iskussa. MOUZ:n voitot ovat pitkälti heikosti suorittaneita joukkueita vastaan paras yhdestä -formaatilla pelatuissa otteluissa. Nyt MOUZ saa vastaansa todella kovatasoisen Outsidersin, jonka karttavalikoima on äärimmäisen tasainen. Outsiders pystyy pelaamaan jokaista karttaa, ja on täten todella hyvissä asemissa päivän ottelussa.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Outsiders tulee poistamaan Nuken, kun MOUZ poistaa varmastikin Dust 2:n. Tällöin Outsiders valinnee itselleen Overpassin, kun MOUZ puolestaan valitsee varmastikin Miragen. Mikäli kolmatta karttaa tarvitaan, voi se hyvinkin olla Ancient.

Outsidersin yksilöt ovat todella kovassa iskussa, kun MOUZ:n puolelta vielä kaivattaisiin Ádám “torzsi” Torzsásin tasonnostoa. Venäläisjoukkueen kertoimet kelpaa lapulle mainiosti, sillä MOUZ:n kokematon rosteri ei pelkän tulivoiman avulla ottelua voita. Outsiders pelaa erittäin fiksua kynäriä.

ESL Counter-Strike

@ESLCS
Counter-Strike gives and Counter-Strike takes away.

#IEM