CS ma 31.10. klo 16:00

MOUZ - Outsiders

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kokemus puhuu Majoreilla! Outsidersille naurettavan kovaa kerrointa!

Intel Extreme Masters Rio Major on loppuvuoden huipennus Counter-Strike rintamalla. Kyseessä on koko vuoden suurin ja odotetuin turnaus jokaisella mittakaavalla. Mukana on 24 maailman kovatasoisinta joukkuetta, jotka kilpailevat jokaisen Counter-Strike -pelaajan unelmasta – Major-voitosta. Palkintopotissa on huimat miljoona dollaria, ja ensimmäistä kertaa CS:n historiassa jokainen vaihe turnauksessa pelataan liveyleisön edessä. Seuraavat kaksi viikkoa Rio de Janeiro on sekaisin.

Turnauksen avaa MOUZ sekä Outsiders, kun joukkueet asettuvat vastakkain Challenger Stagen ensimmäisessä ottelussa. Ottelu alkaa klo: 16:00, ja se pelataan paras yhdestä -formaatilla. Suurin tekijä otteluun lähdettäessä on se, että MOUZ pelaa turnauksessa todella kokemattomalla rosterilla. Nykyään MOUZ:n kokoonpanossa pelaa nimittäin peräti kolme MOUZ NXT -akatemiajoukkueesta tunnettua pelaajaa, jotka kaikki pelaavat ensimmäisessä Major-turnauksessaan.

30€ TARJOLLA ESPANJAN VOITOSTA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja iskee tänään Japanin kimppuun.

Kerroin oli 1,40 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Kokemus puhuu Majoreilla, jonka vuoksi esimerkiksi pelillisesti selvästi heikommat, mutta kokeneemmat joukkueet ovat vahvoilla. Paineiden alla pelaavat nuorukaiset tekevät valtavasti virheitä, ja Outsiders on loistava esimerkki joukkueesta, joka käyttää vastustajansa virheet joka ikinen kerta hyväksi.

Outsiders positaa ottelussa Nuken, Overpassin sekä Miragen. MOUZ puolestaan poistaa Dust 2:n, Vertigon ja Ancientin, jolloin pelattavaksi kartaksi jäisi Inferno. MOUZ saattaa myös haluta pelata Ancientia. Kumpi tahansa kartoista valikoituukaan, on Outsiders massiivinen ennakkosuosikki, ja joukkueelle tarjottu kerroin uskomaton lahja.

HLTV.org

@HLTVorg
#IEM Rio Major 2022 team list is now COMPLETE!

See you in 🇧🇷 SOON