CS ti 05.07. klo 12:00

MOUZ - paiN

paiN haastaa MOUZ:n! Isolle tasoitukselle pelattavaa kerrointa!

IEM Colognen päivän toisessa avausottelussa päästään todistamaan mahdollista upsettia. Yli kolmen kertoimella varustettu paiN lähtee haastamaan äärimmäisen heikosti viime aikoina pelannutta MOUZ:a. paiN on ollut todella vahva varsinkin omassa skenessään, ja kun joukkue on ajoittan vieraillut huipputurnauksissa, on sielläkin tullut melko hyvää menestystä.

paiN on vahva joukkue, joka on viime turnauksissa onnistunut voittamaan mm. FURIA:n ja Liquidin kaltaisia joukkueita sekä haastamaan eurooppalaisia huippujoukkueita. Vitalityltä paiN onnistui voittamaan kartankin.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

MOUZ on joukkue, jolla on hyvin heikko karttavalikoima. paiN saa ottelussa poistettua MOUZ:n parhaimman kartan Ancientin sekä omat heikoimmat karttansa Miragen ja Infernon. MOUZ puolestaan poistaa vakipoistonsa Dust 2:n, jolloin joukkueella on valta valita, pelataanko ottelussa Vertigoa, Overpassia vai Nukea. Kartta valikoituu varmastikin Nuken ja Vertigon väliltä, jotka ovat molemmille joukkueille hyviä karttoja.

paiN pystyy todellakin haastamaan MOUZ:n ja kun tarjouksena on tällä kertaa jopa 5,5 kierroksen tasoitus pelattavalla kertoimella, on se ehdottomasti hyödynnettävä.

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa