CS su 09.10. klo 15:30

MOUZ - Sangal

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Piinaavaa jännitystä! Pystyykö MOUZ lunastamaan viimeisen Major-paikan?

IEM Road to Rion viimeiset ottelut pelataan sunnuntaina. Sunnuntai on pyhitetty muutamalle sijoitusottelulle, joista selviää viimeiset Legends-paikkojen lunastajat sekä 2-2 -tilanteessa olevien joukkueiden otteluille, joista selviää viimeiset Majoreille pääsevät joukkueet. Rion Major-turnaus alkaa kuun vaihteessa, ja sen on spekuloitu olevan historian suurin Counter-Strike -turnaus jokaisella aspektilla.

Vedonlyöntirintamalla päivä aloitetaan MOUZ:n ja Sangalin välisellä paras kolmesta -formaatilla pelattavalla ottelulla. Joukkueet kohtaavat klo: 15:30 ottelussa, jonka voittaja lunastaa paikan Majoreille, ja jonka häviäjä puolestaan pakkaa laukut, ja lähtee erittäin tyytymättömänä kotimatkalle ilman Major-paikkaa.

30€ TARJOLLA ARGENTIINAN VOITOSTA 1€ PANOKSELLA!

Argentiina kohtaa ratkaisumatsissa Puolan.

Lyö veto Argentiinan voitolle kertoimella 30.00!

LYÖ VETO ARGENTIINALLE

MOUZ on erittäin iso ennakkosuosikki otteluun. Joukkueen tasoitukselle tarjotaan LuckyCasinolla 1,78 -kerrointa, mikä kelpaa lapulle loistavasti. Joukkue on yksilötasolla selvästi parempi, kuin Sangal, ja MOUZ:n karttavalikoimakin on huomattavasti kovemmassa tikissä.

Sangal tulee ottelussa poistamaan Nuken, kun MOUZ puolestaan poistaa Dust 2:n. MOUZ valitsee omaksi kartakseen hyvin todennäköisesti Miragen, kun Sangal puolestaan tähtää joko Infernoon tai Ancientiin. Ancient olisi allekirjoittaneen papereissa virhe, sillä MOUZ saisi tällöin CT-puolen aloituksen. Joka tapauksessa, on kartat selvästi suosivia MOUZ:a kohtaan eikä Sangalilla pitäisi selvästi kokemattomampana joukkueena olla mitään mahdollisuuksia.

Intel® Extreme Masters

@IEM
#IEM Road To Rio EU concludes tomorrow as well!

There's tiebreakers to settle between @C9CSGO and @Team__Spirit, and @TeamVitality & @heroicgg will battle it out for a shot at the Legends stage against @OGcsgo ⚔️

Plus 3 last elimination/qualification matches on the A stream!🏆