CS to 26.05. klo 21:00

MOUZ - Sprout

MOUZ:lla helppo tie finaaliin – vastassa selvästi heikompi Sprout

Major-huuma on ohi. FaZe kruunattiin voittajaksi, ja muut jäi ruikuttamaan. Finn “karrigan” Andersen todisti jälleen kykynsä. The Goat IGL. Nyt on kuitenkin aika keskittyä muihin turnauksiin. Kun IEM Dallas kolkuttelee jo oven takana alle viikon päässä, on hyvä painaa muutama päivä alemman tason turnauksia, minkä joukkueet eivät kuitenkaan kovien rinnalla paljoakaan kalpene.

Helatorstain viimeisenä otteluna päästään todistamaan itseasiassa melkoisen kovatasoista kamppailua. Tier-1 -joukkue MOUZ saa ESL Challenger Valencia -turnauksen suljetuissa karsinnoissa vastaansa Sproutin. Kun molemmat joukkueet ovat jo kaksi ensimmäistä otteluaan karsinnoissa voittanut, taistellaan kyseisessä ottelussa paikasta finaalissa. Karsinnoissahan on vain yksi paikka itse pääturnaukseen, minkä tietysti finaalin voittaja itselleen nappaa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

MOUZ on selvästi kovatasoisempi, kuin Sprout. Saksalaisjoukkue Sprout on juuri tehnyt pelaajavaihdoksen, kun akatemialiigaan suunnannut Max “Marix” Kugener paikattiin vuonna 2005 syntyneellä romanialaispelaaja Laurentiu “lauNX” Tarlealla. Jotkut saattavat muistaa launX:n itseasiassa Helsingissä pelatun Redbull Flick 2v2 -turnauksen finaaliturnauksesta, missä launX esiintyi edukseen äärimmäisen hyvien ampumataitojen muodossa. Kyseessä on todella lahjakas peluri.

Siitä ei kuitenkaan valitettavasti ole apua, kun vastaan asettuu äärimmäisen pitkään yhdessä pelannut MOUZ, joka on selvästi kovemmalla tasolla kuin Sprout. Näitä kahta joukkuetta ei voi edes verrata keskenään, jonka vuoksi MOUZ:n ottelutasoitus on todella pelattava kohde otteluun. Sproutin ainoa tasokas kartta on Vertigo, missä MOUZ on myös mainio, joten karttavalintojen puolestakaan joukkueelle ei avaudu mahdollisuuksia. EZ 2-0.

10 euroa pelirahaa