CS la 09.07. klo 20:30

MOUZ - Vitality

Vitalityn kertoimissa sitä kuuluisaa ilmaa

IEM Colognen päivän viimeisen ottelukierroksen toisessa ottelussa Heroicin yllättäen voittanut MOUZ saa vastaansa Vitalityn. Klo: 20:30 alkava ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla, ja sen voittaja etenee turnauksen alemman bracketin seuraavalle kierrokselle. Häviäjä tippuu turnauksesta ulos.

Vitality on selvä ennakkosuosikki ottelun voittajaksi. Ranskalais-tanskalaisjoukkue on selvästi parempi kalibeerin puolesta sekä joukkueen formi viime aikoina on ollut huomattavasti parempi. MOUZ raidaa käytännössä kahden kartan varassa, joista toinen on Ancient, mikä sattuu olemaan Vitalityn vakipoisto. Vitality poistaa Ancientin, jolloin koko karttavalikoimasta MOUZ:lle jää ainoastaan Vertigo, missä joukkue voi realistisesti lähteä karttaan mukavuusalueella.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

MOUZ poistaa Dust 2:n, jolloin Vitality valitsee omaksi kartakseen joko Miragen tai Overpassin. MOUZ valinnee juurikin sen Vertigon, jolloin kolmanneksi kartaksi voisi jäädä esimerkiksi Nuke. Kolme karttaa, missä kaikissa Vitality on ennakkosuosikki. MOUZ pystyy kartan nappaamaan, mutta koko ottelun voittoon vaadittaisiin käytännössä se, että Vitalityn kokoonpanosta Mathieu “ZywOo” Herbautin lisäksi täysin pimentoon jäisivät myös kokoonpanon tanskalaispelaajat.

Kun katsoo joukkueen pelaajien viime aikaista yksilöformia, on selvää, että ZywOo on pelipäällä, ja niin on myös Emil “Magisk” Reif sekä Peter “dupreeh” Rasmussen.

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa