CS ti 31.05. klo 22:30

MOUZ - Vitality

Vitality selvästi tasokkaampi – MOUZ vaikeuksissa jopa heikompia joukkueita vastaan

IEM Dallas jatkuu tiistaina. Encore ja Movistar Riders ovat jo tippuneet turnauksesta ulos, kun puolestaan FaZe ja ENCE ovat jo varmistaneet paikkansa pudotuspeleissä. Tiistaina selvitetään B-lohkon kaksi varmaa jatkajaa sekä B-lohkosta tippuvat ensimmäiset joukkueet.

Klo: 22:30 starttaa yksi päivän mielenkiintoisimmista otteluista. Vitality ja MOUZ nimittäin taistelevat A-lohkon alemman bracketin välierässä, mikä tarkoittaa sitä, että ottelun häviäjä tippuu turnauksesta ulos. Äärimmäisen brutaali ottelu, kun molemmat joukkueet ovat kykeneväisiä yltämään pudotuspeleihin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Vitality on joukkueista selvästi parempi tällä hetkellä. Vitalityn karttavalikoima on parantunut viime aikoina huomattavasti, ja kun ottaa huomioon MOUZ:n kokemat vaikeudet jopa online-otteluissa, ei joukkueen mahdollisuudet näytä kovinkaan hyviltä. MOUZ:lla on vain yksi kartta, missä joukkue pystyy Vitalityn haastamaan – ja se on Nuke.

Vitality on kuitenkin äärimmäisen tasokas joukkue myös Nukessa, joka mahdollistaa jopa 2-0 -voiton joukkueelle. Lapulla ladataan kuitenkin tällä kertaa koko ottelun kierrostasoitusta, sillä mikäli MOUZ hoitaisi oman karttansa, pitäisi Vitalityn hoitaa tarpeeksi iso kierrosero ottelun kahdessa muussa kartassa.

10 euroa pelirahaa